Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dunyalar onun olmak ne demek

Dunyalar onun olmak ne demek
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dunyalar onun olmak nedir, Dunyalar onun olmak anlamı, Dunyalar onun olmak acıklaması, Dunyalar onun olmak deyimi

Dunyalar onun olmak : Oldukca cok sevinmekBabası istediği oyuncağı getirince dunyalar onun oldu sanki

Similar threads

Benim severek dinlediğim bir şarkı sizlerle paylaşmak istedim Geciyor Gunler Cabuk Geciyor Yine Aklım Sende Cırpınsam da Cok Gec Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gozlerimden Akıyor Gozyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım Birgun Acsan da Gorsen Kalbim Senin Sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
en guzel aşk hikayeleri etkileyici aşk hikayeleri Universiteli delikanlı Kolejli kıza bir voleybol macında rastladı Okul salonundaydı mac Tribunsuz,minik bir salon Seyircilerle, oyuncular arasında, sahanın cizgisi vardı sadeceO kadar yakındılar Delikanlı, bu tatlı, bu guzel, bu dunyalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Suskun Yureğime Sessiz Kelimeler Dokulur Suskun Yureğime Sessiz Kelimeler Dokulur Şiiri Suskun yureğime sessiz kelimeler dokulur şimdi Dost olur bana yalnızlığım Ağlayan gozlerime ışıklar vurur şimdi Hayali yansır pencerelerime sonsuzluğun Ve bir umut olsun isterim duşen her yağmur tanesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt