Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyaca ünlü oyuncu Eva Longoria'dan büyük itiraf! "Hollywood kadınları işe almıyor"

Dünyaca ünlü oyuncu Eva Longoria'dan büyük itiraf! "Hollywood kadınları işe almıyor"
0
149

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
dunyaca_unlu_oyuncu_eva_longoriadan_buyuk_itiraf_hollywood_kadinlari_ise_almiyor_1656231523_9319.jpg

Yurtdışında yayınlandığı günden itibaren büyük yankı ve ses uyandıran "Umutsuz Ev Kadınları" ile Türkiye'de de bir versiyonu çekilen dizi projesiyle kendini tanıtan oyuncu ve yönetmen Eva Longoria, Hollywood'un gerçek yüzünü ortaya koydu. Ünlü oyuncu Hollywood'un kadın çalışan istemediklerini öne sürdü.

Daha önceleri Nobel Ödülleri için de kadın olma konu dile gelirken bu sefer Hollywood filmleri için konuşan dünyaca ünlü oyuncu Eva Longoria, bir çok dalda aldığı ödülleri ve kariyer hayatıyla ilgili konuştu. Konuşmasının yanında Hollywood'un kadınlara bakış açısından bahseden Longoria, işe başlamak için kadın olmanın verdiği dezavantajlarda bahsetti.

aL3a5_1656231533_6776.jpeg
eva longoria

"ÖNEMLİ OLAN ADIM ATMAK"

Yönetmenliğini yaptığı belgesel filmiyle kariyer hayatını daha da ileriye taşıyan Eva Longoria, bir işe başlamadan öğrenilmediğini ve başarı yolunca önemli olan tek şeyin adım atmak olduğunun altını çizdi. Longoria "Dürüst olmak gerekirse, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğumda diğer yönetmen de bir kadındı ve ben bir şov yapıyordum. "Birini sen yöneteceksin" dedi, ben de "Anlaştık" dedim. Ağzımdan "evet" çıktığı an geri çekmek istedim. Ne yapacağımı bilmiyordum. Sonrasında bu işi yapabildiğimi fark ettikçe iyi olduğumu anladım. Bu durum bana güven verdi." açıklamasında bulundu.

dvqWv_1656231548_1327.jpg
eva longoria

"HOLLYWOOD BİLİNÇLİ OLARAK KADINLARI ALMIYOR"

Hollywood'a girmenin zorluğundan bahseden Longoria "Kadınlar için kesinlikle zor. Sektörde fırsat bulamayan ama aslında harika şeyler yapan çok sayıda yetenekli kadın var. Hollywood’un bilinçli olarak bizi işe almadığını düşünmüyorum." ifadeleri gündeme bomba gibi oturdu.

SrgYG_1656231579_7911.jpg
eva longoria

"KADIN ÇALIŞANLARI YOK"

Konuşmasının devamında nedenini tahmin etmeye çalışan Longoria "Sanırım erkeklerle o kadar uzun süredir çalışıyorlar ki, her zaman bildikleriyle devam etmek istiyorlar. Bir TV dizisi olan "Grand Hotel"in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığımı ve bir kadın görüntü yönetmeni istediğimi hatırlıyorum. Özgeçmişlere bakıyordum ve "Hiç kadın var mı" diye sordum ki yoktu. Bana hep birlikte çalıştıkları insanları bilinçsizce gönderdiler. Ben ise bir kadın görüntü yönetmenini işe aldım." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Chris Rock'a attığı tokattan sonra Will Smith 'Efsane' ile geri dönüyor!