iltasyazilim
FD Üye
Dünyanın En iyi Aşçıları
Gordon Ramsay
Gordon James Ramsay, aşçılık sektöründe büyük bir isimdir Dünyanın en iyi 10 Aşçısı arasında yer alır 8 Kasım 1966 tarihinde Johnstone İskoçya'da doğdu
Jamie Oliver
Naked Chef lakaplı Jamie Oliver televizyon şovlarının aranan isimlerindendir Dünyanın en iyi aşçılarından olan İngiliz Şef Jamie Oliver İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaşmıştır
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain, dünyanın en ünlü Aşçıları arasındadır, 20 yıldan uzun süredir aşçılık sektöründe çalışmaktadır Culinary Institute of America'dan mezun olan Anthony Bourdain, sertifikalı mutfaklarda çalıştı
Paul Bocuse
Paul Bocuse Fransa'da mutfak sanatının babası olarak bilinir O bir efsane olmuştur ve Nouvelle mutfağı ile ilgili ulu şefler aralarında adlandırılır
Thomas Keller
Thomas Keller, Kaliforniya'daki The French Laundry'nin şefi ve sahibidir Bouchon Yemek Yemek Tarifleri ve The French Laundry Cookbook gibi ödüllü tarif kitaplarıyla meşhur bir yazardır
Rocco DiSpirito
19 Kasım 1966 tarihinde doğan Rocco DiSpirito, mutfakta yemek deneyimine 11 yaşında başladı Onun yemek yeteneğini için 16 yaşında Culinary enstitüsüne katıldı DiSpirito özel füzyon pişirme ve İtalyanAmerikan yemekleri ünlüdür
Wolfgang Puck
8 Temmuz 1949 tarihinde doğdu Los Angeles merkezli lokantacı, işadamı ve televizyon kişiliğidir Son zamanlarda en yüksek kazanan şef olarak kabul edilmiştir
Emeril John Lagasse
15 Ekim 1959 tarihinde doğdu ve Amerika Birleşmiş Devletleri'nde çok sayıda dünyaca meşhur lokanta şefi sahibi oldu Lagasse, 2006 yılı içinde Milletlerarası Uzay İstasyonu, NASA'nın astronotlar için gıda kalitesinin iyileştirilmesi için dürüst besin seçimi hakkında çoğu tariflerle katkıda bulunmuştur
Todd English
William Todd English, 29 Ağustos 1960 tarihinde doğdu Todd English ile Yemek Yemek Pişirmeadlı televizyon şovu Todd English meşhur bir aşçı yaptı İngiliz ABD merkezli Delta Airlines baş aşçı olarak bile çalışır
Charlie Trotter
Charlie Trotter, 8 Eylül 1959 Chicago'da doğdu Wisconsin Üniversitesi'nde siyaset bilimi alanından mezundur 14 yemek kitapı ve 3 idare kitabı hazırladı *
Gordon Ramsay
Gordon James Ramsay, aşçılık sektöründe büyük bir isimdir Dünyanın en iyi 10 Aşçısı arasında yer alır 8 Kasım 1966 tarihinde Johnstone İskoçya'da doğdu
Jamie Oliver
Naked Chef lakaplı Jamie Oliver televizyon şovlarının aranan isimlerindendir Dünyanın en iyi aşçılarından olan İngiliz Şef Jamie Oliver İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaşmıştır
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain, dünyanın en ünlü Aşçıları arasındadır, 20 yıldan uzun süredir aşçılık sektöründe çalışmaktadır Culinary Institute of America'dan mezun olan Anthony Bourdain, sertifikalı mutfaklarda çalıştı
Paul Bocuse
Paul Bocuse Fransa'da mutfak sanatının babası olarak bilinir O bir efsane olmuştur ve Nouvelle mutfağı ile ilgili ulu şefler aralarında adlandırılır
Thomas Keller
Thomas Keller, Kaliforniya'daki The French Laundry'nin şefi ve sahibidir Bouchon Yemek Yemek Tarifleri ve The French Laundry Cookbook gibi ödüllü tarif kitaplarıyla meşhur bir yazardır
Rocco DiSpirito
19 Kasım 1966 tarihinde doğan Rocco DiSpirito, mutfakta yemek deneyimine 11 yaşında başladı Onun yemek yeteneğini için 16 yaşında Culinary enstitüsüne katıldı DiSpirito özel füzyon pişirme ve İtalyanAmerikan yemekleri ünlüdür
Wolfgang Puck
8 Temmuz 1949 tarihinde doğdu Los Angeles merkezli lokantacı, işadamı ve televizyon kişiliğidir Son zamanlarda en yüksek kazanan şef olarak kabul edilmiştir
Emeril John Lagasse
15 Ekim 1959 tarihinde doğdu ve Amerika Birleşmiş Devletleri'nde çok sayıda dünyaca meşhur lokanta şefi sahibi oldu Lagasse, 2006 yılı içinde Milletlerarası Uzay İstasyonu, NASA'nın astronotlar için gıda kalitesinin iyileştirilmesi için dürüst besin seçimi hakkında çoğu tariflerle katkıda bulunmuştur
Todd English
William Todd English, 29 Ağustos 1960 tarihinde doğdu Todd English ile Yemek Yemek Pişirmeadlı televizyon şovu Todd English meşhur bir aşçı yaptı İngiliz ABD merkezli Delta Airlines baş aşçı olarak bile çalışır
Charlie Trotter
Charlie Trotter, 8 Eylül 1959 Chicago'da doğdu Wisconsin Üniversitesi'nde siyaset bilimi alanından mezundur 14 yemek kitapı ve 3 idare kitabı hazırladı *