Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunya Kitap Gunu İle İlgili Guzel Sozler

Dunya Kitap Gunu İle İlgili Guzel Sozler
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kitap Gunu Guzel Sozleri

Dunya Kitap Gunu Guzel Sozler

Kitapsız buyuyen cocuk, susuz ağaca benzer

Kitaplar hic aldatmayan dostlardır

Bir insanın değeri okuduğu kitaplarla belli olur

Kitap sevgisi, sevgilerin en guzelidir

İnsanlar olur, kitaplar olmez

Uygarlık yapısının temeli kitaptır

Kitaplar da dostlar gibi iyi secilmelidir

Kitap akıl oğreten bir dosttur

Kitap aklın ilacıdır

Kitapsız yaşamak, kor, sağır, dilsiz yaşamaktır

Beden eğitimi vucut icin ne ise, okumak da beyin icin odur

Kitaplarım bana yetecek kadar buyuk bir krallıktır(Shakespeare)

Kitapsız yaşamak; kor, sağır, dilsiz yaşamaktır(Seneca)

Bazı kitaplar tad almak, bazı kitaplar yutmak, bazı kitaplar da ciğneyip sindirmek icindir(Bacon)

Umutla acılıp kazancla kapanan bir kitap, iyi bir kitaptır(Alcott)

Bir kitap yurekten gelmişse, ancak o zaman başka yureklere ulaşabilir(Carlyle)

imagesdunyakitapgunuileilgiliguzelsozler5ad9564ba5483

Similar threads

Kitapla İlgili en guzel sozler Kitapla alakalı sozler Kitap konulu atasozleri Kitaplarım bana yetecek kadar buyuk bir krallıktır kitap ile ilgili atasozleri SHAKESPEARE Ben, kitaplarımı yaratmadan once, kitaplarım beni yarattılar MONTAİGNE Kitapsız yaşamak; kor, sağır, dilsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Kitapla ilgili sozler Kitap ile ilgili ozlu sozler Kitapla ilgili guzel sozler Kitaplarım bana yetecek kadar buyuk bir krallıktır *SHAKESPEARE Ben, kitaplarımı yaratmadan once, kitaplarım beni yarattılar *MONTAİGNE Kitapsız yaşamak; kor, sağır, dilsiz yaşamaktır *SENECA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Kitap konulu sozler, Kitap konulu ozlu sozler * Mumkun olsaydı, her karış toprağa, buğday eker gibi kitap ekerdim (Horace Mann) * Kitap, dersini her zaman tekrarlayan hazır bir oğretmendir ( MProust) * Dunyada en gercek ve en sadık dostumuz kitaptır (ProfSuheyl Unver) * Elime biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Dunya Cocuk Kitapları Haftası Guzel Kısa Sozler Kitap Okumak; İnsanı geliştiren ona yeni dunyalar kazandıran, bilgi, gorgu ve bakış acısını geliştiren en onemli etkinliklerden birisidirOkumayı alışkanlık haline getirmek gerekmektedirKitaplar bize değişik yaşamlar sunar kulturumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Kitap okumak ile ilgili sloganlar Kitabın yararlarının anlaşılması ve sayılarının coğalması sonucu kitaplıklar oluştu Kitaplıkların gelişmesi ile kutuphaneler meydana gelmiştir Kitapsız yaşamak, kor, sağır, dilsiz yaşamaktır Kitap sevgisi, sevgilerin en guzelidir İnsanlar olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt