 
	Düğün Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
- 4 parça kemikli kuzu gerdan eti
- 1 lt su
- 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 limon suyu
- Pul biber
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Sıvı yağ
Düğün Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce düdüklüye kemikli eti suyla birlikde koyup güzel pişirelim o pişerken biz terbiyesi için gerekli malzemeleri karıştıralım.
- Pişen eti düdüklüden çıkartıp soğumaya bırakalım.
- Soğuyan eti didelim etin suyunu süzgeçden geçirip kaynamaya bırakalım.
- Kaynayan etsuyundan 2 kepçe alıp terbiyeyi ılıtalım.
- Karışdırarak çorbaya ilave edelim.
- Daha sonra tavaya yağları koyup eritelim.
- Üzerine pulbiber ilave edip çorbaya dökelim.
- Enson tuzunu ilave edip bir taşım daha kaynatıp kapatalım. Afiyet olsun.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								