iltasyazilim
FD Üye
Düğü Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı kısırlık bulgur
*1 adet kuru soğan
*1 çay tabağı kavrulmuş et
*Tuz
*Yağ
*Su
Düğü Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle soğanımızı yemeklik doğruyoruzYağ ile birlikte tenceremiz de kavuruyoruz Soğanımızın rengi değiştikten sonra kavurma etimizi koyuyoruzBeraber kavuruyoruz Çok az tuz atıyoruzEt tuzlu oluyorÇünkü daha sonra kısırlık bulgurumuzu koyuyoruz ve bulgurumuzun çok az üstüne gelecek şekilde suyumuzu koyuyoruz ve su çekince altını kapatıp demlemeye bırakıyoruz
*2 su bardağı kısırlık bulgur
*1 adet kuru soğan
*1 çay tabağı kavrulmuş et
*Tuz
*Yağ
*Su
Düğü Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle soğanımızı yemeklik doğruyoruzYağ ile birlikte tenceremiz de kavuruyoruz Soğanımızın rengi değiştikten sonra kavurma etimizi koyuyoruzBeraber kavuruyoruz Çok az tuz atıyoruzEt tuzlu oluyorÇünkü daha sonra kısırlık bulgurumuzu koyuyoruz ve bulgurumuzun çok az üstüne gelecek şekilde suyumuzu koyuyoruz ve su çekince altını kapatıp demlemeye bırakıyoruz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.