iltasyazilim
FD Üye
Düdüklüde Kuru Fasulye Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*Kuru fasulye
*1 adet kırmızı biber
*1 adet yeşil biber
*1 adet soğan
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber
*Sıvı yağ
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
Düdüklüde Kuru Fasulye Yapımı Tarifi Yapılışı Öncelikle ben kuru fasulyeyi geceden ıslatmıyorum Canımız istediğinde 12 saat önceden kaynar su ekleyip bekletiyorum İçine de çay kaşığının ucuyla karbonat atıyorum ki gazını alsın
Soğan ve biberleri ufacık doğruyoruz ve sıvı yağ da kavurup salçayı ekliyoruz Fasulyelerimizi süzgece alıyoruz Tencereye döküyoruz Tuzunu biberini ekleyip karıştırıyoruz Üstünü 1 parmak geçecek kadar su ekleyip düdüklümüzün kapağını kapatıyoruz Eski tiplerde 30 dakikada yenilerde 15 dakikada hazır oluyor Afiyet olsun
*Kuru fasulye
*1 adet kırmızı biber
*1 adet yeşil biber
*1 adet soğan
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber
*Sıvı yağ
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
Düdüklüde Kuru Fasulye Yapımı Tarifi Yapılışı Öncelikle ben kuru fasulyeyi geceden ıslatmıyorum Canımız istediğinde 12 saat önceden kaynar su ekleyip bekletiyorum İçine de çay kaşığının ucuyla karbonat atıyorum ki gazını alsın
Soğan ve biberleri ufacık doğruyoruz ve sıvı yağ da kavurup salçayı ekliyoruz Fasulyelerimizi süzgece alıyoruz Tencereye döküyoruz Tuzunu biberini ekleyip karıştırıyoruz Üstünü 1 parmak geçecek kadar su ekleyip düdüklümüzün kapağını kapatıyoruz Eski tiplerde 30 dakikada yenilerde 15 dakikada hazır oluyor Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.