elektronikci
FD Üye
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg konserve fasulye
- 200 gram kuşbaşı
- 1 tane kuru soğan
- 2 tane domates
- 50 gram tereyağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Göz kararı tuz
- Pişmesi için kaynamış su
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Hepsini çiğdem koyalım.
- Soğanı küp küp doğrayalım düdüklü ye domatesleri de doğrayalım soğanları içine etini, fasulyeyi, salçayı, tuzunu koyup karıştıralım.
- Fasulye konserve olduğu için hemen pişer.
- Üstünü geçmeyecek kadar suda ilave edip ağzını kapatıp ocağa koyalım.
- Orta ateşte 20 dakika pişirelim.
- Piştikten sonra altını kapatıp düdüklünün havası boşalana kadar bekliyelim.
- Sonra ağzını açıp yemek tabağına koyup sıcak servis yapalım.
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.