Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye

Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye
0
114

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
duduklu-tencerede-kemikli-kuru-fasulye-3.jpg

Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  •  1 su bardağı kuru fasulye
  • 2 adet iri modül kemikli et
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı tereyağı yahut sıvı yağ
  • 1 baharat kaşığı ile çeşni.

Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı

  1. Düdüklü tencereye kemikli etleri koyuyoruz.
  2. Kuru soğanı ince değil biraz iri doğrayıp etlerin üzerine ek ediyoruz.
  3. Ve yumuşayan fasulyeyi etlerin üzerine ek ediyoruz.
  4. Akabinde havucu yuvarlak doğrayıp fasulyenin üzerine koyuyoruz.
  5. Salçayı sıvı yağı ve çeşniyi 1 su bardağı kaynar suyla açıyoruz .
  6. Tencerenin içindeki materyalin üzerine ek döküyoruz .
  7. Çeşni tuzlu olduğu için tuzu dikkatli kullanın ben kullanmadım.
Afiyet olsun.

Not :kuru fasulye akşamdan üç su bardağı su ile ıslatılır.
 
858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt