Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 2 adet iri modül kemikli et
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1 yemek kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı tereyağı yahut sıvı yağ
- 1 baharat kaşığı ile çeşni.
Düdüklü Tencerede Kemikli Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
- Düdüklü tencereye kemikli etleri koyuyoruz.
- Kuru soğanı ince değil biraz iri doğrayıp etlerin üzerine ek ediyoruz.
- Ve yumuşayan fasulyeyi etlerin üzerine ek ediyoruz.
- Akabinde havucu yuvarlak doğrayıp fasulyenin üzerine koyuyoruz.
- Salçayı sıvı yağı ve çeşniyi 1 su bardağı kaynar suyla açıyoruz .
- Tencerenin içindeki materyalin üzerine ek döküyoruz .
- Çeşni tuzlu olduğu için tuzu dikkatli kullanın ben kullanmadım.
Not :kuru fasulye akşamdan üç su bardağı su ile ıslatılır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.