Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dua

Dua
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allahim Bİzler Yoktuk Var Ettİn VarliĞindan Haberdar Ettİn AŞkinla GÖnlÜmÜzÜ Bİ Karar Ettİn İnayetİne SiĞindik Kapina Geldİk Hİdayetİne SiĞindik LÜtfuna Geldİkbİzİ Affinla DeĞİl Merhametİnle LÜtfunla Muamele EttİĞİn Kullar ZÜmresİne İlhak Eyleamİnbu DÜnyaya MÜslÜman Muhammedİ Olarak GeldİĞİmİz Gİbİ,mÜslÜman Muhammedİ Olarak YaŞayip,mÜslÜman Muhammedİ Olarak Son Nefesİmİzİ Vermeyİ CÜmlemİze Nasİp Eyleamİn

Similar threads

UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
miraç kandili 8 temmuz 2010, miraç kandilinde yapılacak dua, miraç gecesinde yapılacak dualar, Receb ayının 27gecesine rastlayan kutsal Leylei Mi'rac'da 12 rek'at nafile namaz kılınması müstahsen görülmüşdür Her rekatta Fatihai şerifeden sonradan diğer bir sûre okuyarak iki rek'atda bir selâm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
YA RABBI! Ya Rabbi! Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini asikar etmezsen ruhum karanlikta kalir Esmaül Hünsa'na sahit yaz beni ALLAH(cc)! Sensin Allah(cc) sanadir kullugum Sendedir çarem seninledir varligim Seni arar ruhum seni anar kalbim Baskasina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun Günahımız çoktur ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt