Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dua Lipa akıl sağlığını korumak için sosyal medyadan uzaklaştı!

Dua Lipa akıl sağlığını korumak için sosyal medyadan uzaklaştı!
0
129

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
tpEq6_1567490406_7381.jpg

Son devirlerin sevilen müzikçisi Dua Lipa, akıl sıhhatini korumak için içtimaî medya tasarrufunu sınırladığını itiraf etti. İşte, haberin ayrıntıları...

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Britanyalı Vogue'daki yeni röportaj verdi. Lipa, şöhret nedeniyle gelen preslere nasıl direndiğini ve sıhhatini nasıl koruduğunu itirafıyla gündeme geldi. Müzikçinin kelamları çevre medyada yankı uyandırırken takipçileri müzikçinin verdiği kararla üzüntü yaşadı.

wiVz5_1567490668_8505.jpg

Artık içtimaî medyayı çerezlik kullanacağını söyleyen Lipa, "Sosyal medya benim neslimin bir kesimi. Bu yüzden benim için fotoğraf paylaşmak, tweet atmak ve durum güncellemek sahiden sefalı. Gelgelelim, yakın olduğum siyasi tasavvurlardan bahsettiğim için de çok çokça reaksiyon aldım" açıklamalarını yaptı.

2yd6I_1567490829_0506.jpg

İnandığı şeyleri sorgulamamak ismine instagram ve twitter hesaplarını silmenin yanlışsız olduğu kararını alan Lipa, Twitter ve Instagram üzere pratiklerde geçirdiği devranı sınırladığını, ailesi ve arkadaşlarının destek verdiğini açıkladı.

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt