Son devirlerin sevilen müzikçisi Dua Lipa, akıl sıhhatini korumak için içtimaî medya tasarrufunu sınırladığını itiraf etti. İşte, haberin ayrıntıları...
Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Britanyalı Vogue'daki yeni röportaj verdi. Lipa, şöhret nedeniyle gelen preslere nasıl direndiğini ve sıhhatini nasıl koruduğunu itirafıyla gündeme geldi. Müzikçinin kelamları çevre medyada yankı uyandırırken takipçileri müzikçinin verdiği kararla üzüntü yaşadı.
Artık içtimaî medyayı çerezlik kullanacağını söyleyen Lipa, "Sosyal medya benim neslimin bir kesimi. Bu yüzden benim için fotoğraf paylaşmak, tweet atmak ve durum güncellemek sahiden sefalı. Gelgelelim, yakın olduğum siyasi tasavvurlardan bahsettiğim için de çok çokça reaksiyon aldım" açıklamalarını yaptı.
İnandığı şeyleri sorgulamamak ismine instagram ve twitter hesaplarını silmenin yanlışsız olduğu kararını alan Lipa, Twitter ve Instagram üzere pratiklerde geçirdiği devranı sınırladığını, ailesi ve arkadaşlarının destek verdiğini açıkladı.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.