Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dua ile

dua ile
0
145

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ey Rabbim,kuvvetimin zaafa uğradığını çaresiz kaldığımı halk nazarında hor görüldüğümü fakat Sana arz ederim,Sana şikayet ederim
Ey merhametlilerin en merhametlisi,herkesin güçsüz görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi Sensin
Ey Rabbim,huysuz,arsız bir düşman eline beni düşürmeyecek,hatta hayatımın dizginlerini eline verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak değin bana merhametlisin
Ey Rabim,bana aleyhinde azaplı değilsen çektiğim mihnetlere,belalara hiç aldırmamFakat Senin Rahmetin bunları göstermeyecek kadar geniştirSana Sığınırım,Senin Cemalinin nuruna sığınırım bütün karanlıkları parlatan dünya ve öbür dünya işlerinin ıslahın yalnız ona emrindeki bulunduğu nura sığınırım
Ey Rabbim,Sen razı olasıya değin affını diliyorumBütün güç,her kudret oysa SendendirSelam ve DUA ile Hayırlı Geceler *

Similar threads

Ey Rabbim,kuvvetimin zaafa uğradığını caresiz kaldığımı halk nazarında hor gorulduğumu ancak Sana arz ederim,Sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi,herkesin zayıf gorup de dalına bindiği caresizlerin Rabbi Sensin Ey Rabbim,huysuz,yuzsuz bir duşman eline beni duşurmeyecek,hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
İlahi, kuvvetimin zaafa uğradığını, çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğünü, ancak sana arz eder, sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi! herkesin zayıf görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi sensin İlahi! Huysuz, yüzsüz bir düşman eline beni düşürmeyecek, hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Efendimizin Taif Duası Allahım! Çelimsiz ve biçare kaldığımı, ırk nazarında hor ve hakir görüldüğümü, ama Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin ufak,hor görüp de dalına bindiği, çaresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni fena huylu, yüzsüz bir düşmanın eline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Ya Rabbi! Geçmişten bu yana bildiğim ve bilmediğim, iradem ve iradem haricinde gözümle, dilimle, aklımla, hayalimle maddi ve manevi her bir uzvumla ne günah işlemişsem hepsine tevbe ederim ve tevbe ediyorum Ey tevbeleri kabul eden Tevvabürrahim Sen tevbe edenleri seversin, Muhammed asm hürmetine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
sabırlı olmayan birine sabır vermek icin okunan dua ne? Cevap: sabırlı olmayan birine sabır vermek icin okunan dua ne? Sabır ruhun bir melekesidir, guzel bir huydur Tahammulu zor ve nefse ağır gelen şeylere katlanmak ancak sabır ile olur Bir hakkı mudafaa ve muhafaza etmek icin gosterilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt