Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DR Kaan Kocatepe gebelik belirtileri arıyorum

DR Kaan Kocatepe gebelik belirtileri arıyorum
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
DR Kaan Kocatepe gebelik belirtileri arıyorum Ya bu Hekim Kaan Kocatepe'nin bi sitesinde görmüştüm hamilelik belirtilerini acaba sitenizde var mı Bana gebelikbelirtilerinde en dikkat edilecek belirti hangisi neye kadar tam olrak gebeyim veya değilim diyebiliyorum birileriniz anlatabilir mi Var ise sitenizde de gebelikbelirtilerini göremedim bana asistan olur musunuz yazıyorum hemen benim ayın 12 sinde yumurtlama günüm oluyordu bende 12 13 14 15 ve 16 günlerimde ara vermeden birlikte oldum bugün işte meraklanmaya başladım bile yumurtlama günüm bütün da 14 günüme denk geliyordu işi şansa bırakmadım yastık ta kullandım ayakları diktim havaya bi saat bekledim Benim bebek sahibi olma zamanım geldi geçiyor bile 32 yaşındayım tamda yumurtalarım bitip tükenmeden artık beek sahibi elde etmek istiyorum Mrak ediyorum hangi belirtileri gördüğümde yüzde yüz hamileyim diyebileceğim Birileriniz bana muavin olabilr mi lütfen beyza hanımdan özellikle açıklayıcı yorum istiyorum tşk  

858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt