Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doyurucu Diyet Smoothie

Doyurucu Diyet Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Doyurucu Diyet Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet salatalık
*1 adet orta boy domates
*3 yemek kaşığı yoğurt
*1 kasim yulaf ezmesi
*İstenilen kadar kırmızı pul biber
*İsteğe bağlı tuz

Doyurucu Diyet Smoothie Tarifi Yapılışı Hepsini blenderdan geçir iste bu kadar Ben öğle yemeği niyetine yiyorum eğer hemen acıkıyorsan yulafin miktarını arttır Pul biber yağ yakıcı olduğu için koymanızı tavsiye ederim Afiyet olsun

Similar threads

Diyet Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Ara öğün veya kahvaltı için tok tutucu ve serinletici besin kaynağıdır 1 porsiyon diyet muzlu smoothie için: *12 orta boy olgun muz *34 adet gün kurusu kayısı veya 23 adet hurma *100 ml az yağlı süt *4 yemek kaşığı yoğurt *1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Karışık Meyveli Smoothie 6+ Tarifi İçin Malzemeler *1 muz *1 armut *Kırmızı meyveler ( ben dondurulmuş kullandım, siz dilediğiniz meyveli yapabilirsiniz) *Bebek yoğurdu yada ev yoğurdu Karışık Meyveli Smoothie 6+ Tarifi Yapılışı Ek gıdaya geçtiğimiz günden beri her öğle uykularının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İçeceklerin en güzellerini sizin için derledik! Hem doyurucu hem enfes lezzetli 4 Farklı Smoothie! Kırmızı Meyveli Smoothie 1 SB karışık kırmızı meyve (çilek, ahududu, yaban mersini) 1 adet dondurulmuş muz 12 SB yoğurt 14 SB portakal suyu 1 TK bal Bütün malzemeleri pürüzsüz olana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Muzlu Fıstık Ezmeli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 Muz *1 yemek kaşığı fıstık ezmesi *200 ml süt *6 adet buz küpü Muzlu Fıstık Ezmeli Smoothie Tarifi Yapılışı Muzların kabuklarını soyup dilim dilim kesiniz Diğer malzemelerle beraber blenderda iyice karışana kadar çırpınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Diyet Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kan portakal *12 armut *Soya süt *Süzme yoğurt 1 yemek kaşığı *2 yemek kaşığı yulaf *Tarçın Diyet Smoothie Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri mutfak robotundan geçirin Sağlıklı ve tok tutan kahvaltı Afiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt