Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dovuşerek pazarlık et, gule gule ayrıl atasozunun anlamı

Dovuşerek pazarlık et, gule gule ayrıl atasozunun anlamı
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Dovuşerek pazarlık et, gule gule ayrıl
Doğuşerek pazarlık et, gule gule ayrıl atasozunun anlamı
Dovuşerek pazarlık et, gule gule ayrıl atasozunun anlamı nedir

Anlamı:

Bir şey satın alırken sıkı pazarlık yapmamız bizim o alışverişten kazanclı ayrılmamızı sağlar

Similar threads

Komik Kısa Ayrılık Sozleri Buruk Kalbim Duzelmez Asla, Bu Sozlerinle , Sana Ben Inandım Sevdim,Aşık Oldum Ama Sen Harcadın Beni, Aşk Yolunda Donme Bana Bir Daha Her halinle sevmiştim seni Nasıl harcadın beni? Umarım harcarlar benim kalibimi harcadğın gibi seni uzatmaya ve şekle gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cekişe Cekişe Pazarlık Etmek Deyiminin Anlamı Nedir Cekişe Cekişe Pazarlık Etmek Deyiminin Acıklaması Bir malı ucuza almak, ya da pahalıya satmak icin titizce uzun sure yapılan pazarlık Ornek: Babam cok istediği atı alabilmek icin, atın sahibiyle cekişe cekişe pazarlık etmeye başladı
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
ata et ite ot verilmez, ata et ite ot verilmez anlamı, ata et ite ot verilmez atasozunun anlamı nedir Ata et ite ot verilmez atasozunun anlamı : Gereken şeyler gereken yerlere verilmelidir Hic olmadık yerlere hic olmadık şeyler eklenmez, verilmez yada koyulmaz Aksi takdirde sonuc surekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Et Tırnaktan Ayrılmaz Et Tırnaktan Ayrılmaz Anlamı Et Tırnaktan Ayrılmaz Atasozunun Anlamı Et Tırnaktan Ayrılmaz Atasozunun Anlamı Cok yakın akrabalar ve dostlar arasındaki bağın ne olursa olsun hicbir zaman kopmayacağı anlamına gelir İki yakın akraba ya da iki yakın dost arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Şahin Kucuk Et Yer, Deve Buyuk Ot Yer ne demek Şahin Kucuk Et Yer, Deve Buyuk Ot Yer sozluk anlamı Şahin Kucuk Et Yer, Deve Buyuk Ot Yer atasozunun acıklaması,anlamı: İnsanlar fiziki gorunuşlerine gore değil, yaradılış ozelliklerine gore davranırlar Gorunuşu kucuk olan kişi, her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,337Kullanıcılar
batuhan01Son üye
Üst Alt