Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostumdan sana

Dostumdan sana
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dostumdan sana Dostumdan Sana(Test)​ Bir gün gözlerimi açtığımda sen yoktun uyku sersemi olmalıyım ama; döneceğini düşündüm o lahza Sonradan aklıma geldi beni 24 saat önce terkedişin Her şeyin bir sebebi vardı da bu ayrılığın bir sebebi yoktu Daha Sonra evi toplamaya başladım, yani umursamadım gidişini Senin için kendimi feda etmemi zeka unutmuştum Vicdanım rahattı, ne dua ediyordum, ne beddua Yani bunun bir oyun olduğunu düşünerek sıranın sende olduğunu ve dönüşünü bekliyordum Sıra sendeydi, benim suçum yoktu ve sevgilim sen gelmedin Sıranı mı unuttun?​ İçimden bir şey kopmuştu sen sırası gelmişken(!) Ama o kadar bir acı vardı oysa; o daima benimle Bundan Böyle aynaya da bakmıyorum, türkü de dinlemiyorum, alışık değilim bir başıma hüzünlenmeye, ağlamaya bile! Gökyüzünde güneş var bugün, fakat bir benim üstümde kara bulutlar, ağlıyorlar daima korkmuşumdur tutku sahibi olmaktan olandan da yazık sen de çıktın onlardan Ara Sıra hayata direniyorum Örneğin o gün güneş bir diğer doğuyor Gözlerim ağlamıyor, saçlarımı topluyorum ve gözlerim bir başka gülüyor Lakin defalarca yok(!) Sonra duyduğum bir türkü yüreğimi ağlatıyor gözlerimi ağlatmasa da Ah sevgili! Gözlerim bezginlik, içim ezik Her kafadan bir ses çıkıyor Akşama şunu yapalım, hafta sonu şuraya gidelim Vaktiyle bunlar benim her şeyimdi Ancak hemen(!) düşünsene bunları bile almışsın elimden​  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt