Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostluk Şiirleri Nazım Hikmet

Dostluk Şiirleri Nazım Hikmet
0
399

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nazım Hikmet Dostluk Şiiri

Dostluk

Biz haber etmeden haberimizi alırsın,
yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin

Gozumuzun dilinden anlar,
elimizin sırrını bilirsin

Namuslu bir kitap gibi guler,
alnımızın terini silersin

O gider, bu gider, şu gider,
dostluk, sen yanı başımızda kalırsın

Nazım Hikmet

Similar threads

imagesyarenime5ad1aa744908a DOSTLUK Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin Gozumuzun dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin Namuslu bir kitap gibi guler, alnımızın terini silersin O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
DOSTLUK Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın NAZIM HİKMET...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Dostluk Şiirleri Kısa; SEN GUZEL DOST Yazdın onca eserleri Aydınlattın beyinleri Topladın tum verileri Bir murşittin, sen guzel dost Savunurdun evrenseli Mertebenle, oldun veli Tinde esen, bir sam yeli Bir onderdin, sen guzel dost Boyun kadar kitapların Dost soyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
531
en guzel nazım şiirleri en guzel nazım hikmet şiirleri SALKIM SOĞUT Akıyordu su gosterip aynasında soğut ağaclarını Salkımsoğutler yıkıyordu suda saclarını! Yanan yalın kılıcları carparak soğutlere koşuyordu kızıl atlılar guneşin battığı yere! Birden bire kuş gibi vurulmuş gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Nazım Hikmetin Olum Şiirleri Nazım Hikmet olumle ilgili şiirler Olumun sırrı Olumun sırrını sordum bir gence Guldu de bu ani suale once Olum dedi, olum bir hictir bence Gencliğimi yalnız aşk ile ordum Rast geldim ak saclı bir ihtiyara Lanetler ederdi bir eski yare Sorunca olumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt