Dostluk Hakkında Soylenen Sozler
Dosluk hakkında soylenen birbirinden guzel sozler hazırladım sizler icin beğeneceğinizi umuyorum guzel resimlerle dosluk sozleri sizlerle
Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur ustumuze yağar ama rengarenk gokkuşağı da yağmurdan sonra cıkar…
Dostluğun kolları birbirimizi dunyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur Gel seni bi kucaklıyayım yaa Baki dostluk adına nice dilekler vardır Olumun dahi ayrılık sayılmadığı gonuller vardır Mesafeler araya set cekmişse ne cıkar Sevgide birleşen yurekler vardır
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten1137685dostsozleribilgisiten1137685ALT
ALT :wwwupluploadsdostluknedir69189dostluknedir69189ALT
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten169359dostsozleribilgisiten169359ALT
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten36825dostsozleribilgisiten36825ALT
Dosluk hakkında soylenen birbirinden guzel sozler hazırladım sizler icin beğeneceğinizi umuyorum guzel resimlerle dosluk sozleri sizlerle
Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur ustumuze yağar ama rengarenk gokkuşağı da yağmurdan sonra cıkar…
Dostluğun kolları birbirimizi dunyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur Gel seni bi kucaklıyayım yaa Baki dostluk adına nice dilekler vardır Olumun dahi ayrılık sayılmadığı gonuller vardır Mesafeler araya set cekmişse ne cıkar Sevgide birleşen yurekler vardır
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten1137685dostsozleribilgisiten1137685ALT
ALT :wwwupluploadsdostluknedir69189dostluknedir69189ALT
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten169359dostsozleribilgisiten169359ALT
ALT :wwwupluploadsdostsozleribilgisiten36825dostsozleribilgisiten36825ALT