Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dost olarak mı görüyor Hoşlanıyor mu

Dost olarak mı görüyor Hoşlanıyor mu
0
218

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar benim bir kaç yıllık bir meslek arkadaşım var oysa evli ben bir vakit önce sevgilimden ayrıldıktan sonradan aramızda samimiyet oluşmaya başladı birbirimizi dışarı çağırıp hava alıyoruz özellikle benimle konuşurken fiziksel temasta bulunuyor yani elime koluma falan dokunuyor ara sıra vuruyor ben de benzer şekilde ona dokunduğum süre herhangi bir olumsuz tepki vermiyor öğlen yemeklerine falan da ziyafet ediyor benimle konuşurken hep mutlu ve gülüyor, *sizce beni arkadaşı olarak mı görüyor yoksa hoşlanıyor mu? bunu iyi anlamak için nelere uyarı etmeliyim sizce?

Similar threads

Arkadaşlar bitane kız var sınıfta, önümde oturuyo, sık sık konuşuyoz, sık sık trip atıyo, kantine bu arada felan sende gelsene benle diyor birlikte gidiyoruz, o kadar aralarındada full birlikteyiz gel falan diyo, fakat bazende çok pis trip atıyo, bi defa bana vurdu durduk yere koluma bende espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt