Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dost Dediğin Nasıl olmalı (:

Dost Dediğin Nasıl olmalı (:
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dost Dediğin Nasıl olmalı :) arkadaş dediğin nasıl olmalı ideal dost nasıl olmalı ideal bir dost içten içten ingilizce Dost dediğin; radikal olmalı; Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli Sarılınacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı Dayanılmaz oldugun zamanlarda bile sana dayanmalı Dost dediğin; fanatik olmalı; tüm dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli, Hoş haberler aldığında seninle dans etmeli, Ve ağladığında, seninle ağlamalı Ama hepsinden daha fazla; arkadaş matematiksel olmalı; Sevinci çarpmalı Üzüntüyü bölmeli Geçmişi çıkarmalı Yarıni toplamalı Kalbinin derinliklerinde ihtiyacı hesaplamalı Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı İşi bitince seni bir tarafa atmamalı'' http:wwwegitimimcomMevlenehayatihtm  

Similar threads

Reel Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki arkadaş gibi' Baba, itiraz eder, Olmaz öyle fazla dost, hakikisi Belki bir, ola ki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, gerçek Devam eder durur hitabe Aralarında başlar bir tartışma, Karar verirler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Gercek Dost Genc adamın biri, Dermiş babasına her gun; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi' Baba, itiraz eder, Olmaz oyle cok dost, hakikisi Belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gercek, hakiki Devam eder durur konuşma Aralarında başlar bir tartışma, Karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Mevlana'nın Dostluk Sozleri Sevgide guneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları ortmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, ofkede olu gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi gorun, ya gorunduğun gibi ol Sohbet vardır, keskin bir kılıca benzer; bostanı, ekini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hz Mevlananın Dost Sevgisi Ben dostlarımı ne aklımla ne kalbimle severim Olur ya kalp durur Akıl unutur Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur,nede unutur Hz Mevlana imagesmevlananindostsevgisi5ad933f11162c DOST DEDiGiN Sevilecek biri olmadigin zamanlarda bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Bayan Dediğin Kadın gibi bayan olacak bayan dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük Yıllara rehaveti yok huzuru taşıyacak En seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de Cıvık konulara takılıp süre tüketmeyecek, küsmeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt