Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuya Et Kavurma

Dondurucuya Et Kavurma
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dondurucuya-et-kavurma.jpg

Dondurucuya Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 5 kilo kuşbaşı dana eti
  • 750 gram iç yağ
  • Tuz

Dondurucuya Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel iç yağı büyük tencereye alıp kısık ateşte sıvı hale getirin, tamamı eridikten sonra üzerinde erimeyen kıkırdak kısmı kalacak onları farklı bir kaba alın.
  2. Etinizi tencereye koyun evvel suyunu salıp çekinceye kadar harlı ateşte daha sonra az suyu kalınca çok zayıf ateşte kapağını kapatarak pişirin. En son suyunu çekince tuzunu atın karıştırın.
  3. Yaklaşık 2 iki buçuk saatte yumuşacık kavurmamız hazır. Büyük sini ya da tepsiye döküp ortada karıştırarak düzgünce soğutun. Daha sonra kullanacağınız kadar küçük poşetlere koyarak dondurucuya kaldırın.
  4. İsterseniz streç sinema ile bir kısmını rulo yapıp kaldırabilirsiniz. İmambayıldı, patates patlıcan oturma, türlü vs için çok pratik oluyor.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt