Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuda Saklamalık Pişi Hamuru (Derin Dondurucu İçin)

Dondurucuda Saklamalık Pişi Hamuru (Derin Dondurucu İçin)
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dondurucuda-saklamadik-pisi-hamuru-1.jpg

Dondurucuda Saklamalık Pişi Hamuru (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Materyaller

  • 8 adet yumurta
  • 1000 kg yoğurt
  • 1800 gram un
  • 2 yemek kaşığı karbonat
  • 1 yemek kaşığı tuz

Dondurucuda Saklamalık Pişi Hamuru (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

Tartı kullanırsanız güzel olur.
  • Evvel yumurta ,sonra yoğurt düzgünce yedirilir.
  • Gerisinde un elenir.
  • Tuz ,karbonat eklenir hamur yoğrulur.Un asla eklemeyin hiç bişey.Cıvıksa cıvık kalsın hamuru 7 kesime ayırın.
  • Streç sinema açın az un serpin kesimleri tek tek koyun streçleyin.
  • Dondurucuya atın.
  • Pişirmeden 2 saat evvel çıkarın.
  • Unla açın.
  • Kalıpla kesin dinlenmesi kural sonra bol yağda üzerine yap atarak pişirin.
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt