Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domuz gribine ve her derde deva sabunlar

Domuz gribine ve her derde deva sabunlar
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Domuz gribine ve her derde derman sabunlar rüyada sabunlanmak rüyada el sabunlamak Merhaba Melek'ler, internette gezinirken karşıma meydana çıkan ve benim etkilendiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim Mardin'li bir sabun imalatçısı olan Mehmet isimli beyin, imalatını yaptığı ve Avrupa'da bile değil satan, ülkemizde bir fazla siyasetçinin ve ünlü kişilerin kullandığı sabunlar, domuz gribinden tutunda, deri bakımına, saç dökülmesine karşı çözüm oluyormuş Sevgili Melek'lerim; acilen gelin daima birlikte bu sabunlar hakkında imalatçısı olan kişiden bilgiler edinelim 1548775303 1548775303 domuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b6ac37domuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b6ac37 domuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b6ac37 Mardinli sabun ustası Mehmet Dede, saç dökülmesine karşısında bıttım sabunu, cilt hastalıklarına badem sabunu, domuz gribine karşı da en etkin çözüm olarak menengiç sabunu kullanılmasını öğüt ediyor Mehmet Büyükbaba, vatandaşları domuz gribine karşısında kimyasal sabunların yerine doğal ve bitkisel ürünlerden elde edilen sabunların kullanılmasını istedi İngiltere prensi Prens Charles'tan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, meşhur sinema sanatçılarına dek bir çok kişinin, ürettiği sabunları kullandığını bildiren Sabun üreticisi Mehmet Büyükbaba, dünyada çabuk yayılan ve ölümlere sebep olan domuz gribine karşısında en etkili dezenfekte ilacın menengiç sabunu olduğunu söyledi el işi imalathanesinde ürettiği bıttım, badem ve menengiç sabunlarını başta ABD edinmek üzere, Japonya İngiltere, İspanya, Almanya ve Ortadoğu ülkelerine ihraç eden Mardinli sabun üreticisi Mehmet Büyükbaba, dünyada bir çok ölümlere niçin olan domuz gribi virüsünün, ancak doğal ve nebati üretilen sabunlarla değil olabileceğini savundu Büyükbaba, En Ince Ayrıntısına Kadar doğal bitkiden üretilen menengiç sabununun içindeki maddeler, ciltteki, eldeki ve yüzdeki bütün bakterilerin temizlenmesinde etkisi var Türkiye'nin değişik üniversitelerinde yapılan tahlillerde bile ürettiğim sabunların ne dek sağlığa yararlı olduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlandıdedi SİPARİŞLERİ YETİŞTİREMİYOR Dünyanın çoğu ülkesinden özel siparişler aldığını andıran 38 yaşındaki Mehmet Büyükbaba, baba mesleği olarak 25 yıldan beri bu mesleği icra ettiğini açıklama etti Son iki yılda siparişleri yetiştirmekte zorlandığına muhabere eden Dede, şöyle devam etti: Adamakıllı doğal ve el üretimi olduğu için sabun üretimi haftalarca sürüyor Özellikle son günlerde çoğalan domuz gribi sebebiyle özellikle yurt içinden ve yurt dışından melengiç sabunu için özel siparişler alıyorum Vatandaşlar kimyasal sabunların yerine doğal imal olan menengiç bittim ve badem sabununu tercih ediyor Bu da üretimimizi büyük ölçüde artırdı Bu aralar bilhassa Arap şeyhlerin yoğun alaka gösterdiği bıttım, menengiç ve badem sabuna olan talebi karşılamaya çalışıyoruzSAÇI DÖKÜLMESİNE KARŞI BITTIM SABUNU Domuz gribine aleyhinde menengiç sabununu öneren sabun ustası Dede, ayrıca, saçı dökülen vatandaşlar için de bıttım sabununu, deri hastalığı olanlara da badem sabunu öğüt etti Dede, Bıttım sabunu üretimi tamamıyla doğal ürünlerden oluştuğu için hiç bir yan etkisi yok Sabunumuz Mardin'e, kente gelen tüm yerli ve yabancı turistlerin aradığı mahsul haline geldi Bin bir derde derman olarak tabir edilip, herkese tavsiye ediyorum Sabun, yabani fıstık (bıttım) yağı, menengiç karışımından yapılıyor Bu iki bitki dışarıda kuşkusuz diğer katkı maddelerinin karışımı yapılmıyor bununla birlikte kepeği, cilt dökülmelerini ve saç dökülmelerini önleyici faktöre sahip Bıttım sabunu, bölgede 'Botan sabunu' olarak bilinmektedir Sabunun asıl vatanı Mardin Botan bölgesidir Bu alan, Mardin'den Şırnak'ın Cizre ilçesine kadar yayılmaktadır Tamamıyla doğal ürünlerden üretildiği için alt etkisi bulunmuyor Saçları besliyor ve yumuşak ışık halkası getiriyor Saç dökülmesini önlüyor ve beyaz saçlara doğal kuvvet vererek, siyahlaşmasına niçin olmaktadırbiçiminde konuştu Domuz gribine karşısında en etkili dezenfekte ilaç olan menengiç sabunu kullandıklarını gösteren vatandaşlar ise yurt içinde ve yurt haricen yaşayan akrabaları ve dostları için Mardin'den menengiç sabunu gönderiyor Üç aydır menengiç sabunu kullandığını belirten Ahmet Acay adlı vatandaş, domuz gribine aleyhinde ailecek menengiç sabunu kullandıklarını ve bunun çok faydasını gördüklerini söyledi Acay, Ayrıntılarıyla doğal ve nebati ürünlerden üretildiği için tabi etkisi yok Almanya'da yaşamış akrabalarımız için kargo ile sabun gönderdim Yoğun bir talep var İmkanımız ölçüsünde onlara sabun gönderiyoruzdiye konuştu Bu sabunları sanırsam aktarlardan bulabilirsiniz Melek'ler, netten de araştırabilirsiniz, büyük olasılık ile bu firmanın wep sitesi vardır Hadi olmadı diyelim, o zamanda sabunların yapıldığı bitkilerle netten arama yapabilirsin Hemen diyeceksiniz fakat ''RüYaM adminim siz konuyu açmışsınız, övmüşsünüz, nasıl sipariş vereceğimizi niçin bulmadınız'' haklısınızdomuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b72f05alt Niçin mi; çünkü şahane youğunumda ondandomuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b72f05alt :D Big Grin :D Fakat şunu da demeliyim ama isteyen istediği herşeyi, her biligiyi bulur Bu hepinizin bulabilceği kadar kolay bir data olduğu için süre kaybetmek istemiyorumdomuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8c0406apngalt :D:D :D:D :D:D Sipariş tahsis etmek isteyipte, veremeyen arkdaşlarım buraya yazsın, ben yardımcı olmaya çalışırımdomuzgribineveherderdedevasabunlar5c506f8b72f05alt Sevgilierimle mekanicom Editör Admin RüYaM id  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt