iltasyazilim
FD Üye
Gribe Aleyhinde Şifalı Ur
Domuz Gribinden Koruyan Tümör
Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Bitkiler
Domuz gribine karşısında şifalı bitkiler kullanılması öneriliyor hekimler göre C vitamini taşıyan şifalı bitkilerin tüketilmesi, vücudun direncini artırmakla beraber gribe karşı da koruyucu bir ödev üstlenmekte
Cisim hastalıklara aleyhinde daha büyük bir dirnç sağlamakta, hastalıkların seyri ve süresi daha az hasarla atlatılmakta
Peki C vitamini taşıyan, koruyucu vücudun direncini artıran, bağışıklık sistemini güçlendiren Bitkiler Hangileri?
C Vitamini ; vücudun savunma sisteminin güçlenmesini , nezle ve gripde oluşan belirtilerin hafiflemesini ve besinlerle vücuda alınan demirin emiliminin artmasını sağlayabilen bir maddedir
C Vitamini , insan vücudunda depolanmamaktadır ( Karaciğerde minimal depolandığı iddia edilmektedir)
C vitamini en fazla taze meyve ve sebzelerde yer alır Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Üzüm, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Çilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu, Maydanoz, Domates bol C vitamini içerir Yeşil sebzeler, avokado, karnabahar, lahana, patates, bezelyede de C Vitamini vardır Hayvansal besinlerde C vitamini yer almaz Miktar olarak ; her 100 gram için Kırmızı Biberde 190 mg, Karnabaharda 115 mg, Çilekte 60 mg, Portakalda 50 mg ve Greyfurtta 40 mg C Vitamini vardır Hava ile temasta 3 saat içinde bu değerler % 50 değin kaybolabilmektedir Önerilen Tüketim Standardı ; sıradan 60 mg günlük doz önerilir ( önerilir eksiklik gelişimini önleyecek günlük en düşük doz ) *
Domuz Gribinden Koruyan Tümör
Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Bitkiler
Domuz gribine karşısında şifalı bitkiler kullanılması öneriliyor hekimler göre C vitamini taşıyan şifalı bitkilerin tüketilmesi, vücudun direncini artırmakla beraber gribe karşı da koruyucu bir ödev üstlenmekte
Cisim hastalıklara aleyhinde daha büyük bir dirnç sağlamakta, hastalıkların seyri ve süresi daha az hasarla atlatılmakta
Peki C vitamini taşıyan, koruyucu vücudun direncini artıran, bağışıklık sistemini güçlendiren Bitkiler Hangileri?
C Vitamini ; vücudun savunma sisteminin güçlenmesini , nezle ve gripde oluşan belirtilerin hafiflemesini ve besinlerle vücuda alınan demirin emiliminin artmasını sağlayabilen bir maddedir
C Vitamini , insan vücudunda depolanmamaktadır ( Karaciğerde minimal depolandığı iddia edilmektedir)
C vitamini en fazla taze meyve ve sebzelerde yer alır Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Üzüm, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Çilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu, Maydanoz, Domates bol C vitamini içerir Yeşil sebzeler, avokado, karnabahar, lahana, patates, bezelyede de C Vitamini vardır Hayvansal besinlerde C vitamini yer almaz Miktar olarak ; her 100 gram için Kırmızı Biberde 190 mg, Karnabaharda 115 mg, Çilekte 60 mg, Portakalda 50 mg ve Greyfurtta 40 mg C Vitamini vardır Hava ile temasta 3 saat içinde bu değerler % 50 değin kaybolabilmektedir Önerilen Tüketim Standardı ; sıradan 60 mg günlük doz önerilir ( önerilir eksiklik gelişimini önleyecek günlük en düşük doz ) *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.