nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Domatesli Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
*1, 5 kilo kıl biberi
*2 kilo domates
*Yarım su bardağı *sirke
*2 tatlı kaşığı kalın tuz
*2 adet küp şeker
*Maydanoz
*89 diş sarımsak
Domatesli Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Başta domatesleri rendeleyin yada robottan çekin, domateslerin üzerine sirkeyi, tuzu, sarımsağı ve şekeri ilave edip karıştırın
Biberleri minik parçalar halinde doğrayın bu şekilde yemesi daha basit olur, siz nasıl seviyorsanız o kadar doğrayabilirsiniz, ben maydanozu çok eksik koydum bir kaç yaprak ince ince kıyıp domatesli harcın içine ilave edip karıştırın
Kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatın ve karanlık serin bir yerde 10 ila 15 gün biberlerin rengi dönene değin bekleyin
*
*1, 5 kilo kıl biberi
*2 kilo domates
*Yarım su bardağı *sirke
*2 tatlı kaşığı kalın tuz
*2 adet küp şeker
*Maydanoz
*89 diş sarımsak
Domatesli Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Başta domatesleri rendeleyin yada robottan çekin, domateslerin üzerine sirkeyi, tuzu, sarımsağı ve şekeri ilave edip karıştırın
Biberleri minik parçalar halinde doğrayın bu şekilde yemesi daha basit olur, siz nasıl seviyorsanız o kadar doğrayabilirsiniz, ben maydanozu çok eksik koydum bir kaç yaprak ince ince kıyıp domatesli harcın içine ilave edip karıştırın
Kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatın ve karanlık serin bir yerde 10 ila 15 gün biberlerin rengi dönene değin bekleyin
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.