Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Soslu Turşu

Domates Soslu Turşu
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
domates-soslu-tursu.jpg

Domates Soslu Turşu Tanımı İçin Materyaller

  • 2 kg domates
  • Yarım kg biber (kıl biber, top biber, süs biber vs farketmez)
  • 2.5 yemek kaşığı kalın tuz
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı sirke
  • 1 baştan 3 4 diş eksik sarımsak

Domates Soslu Turşu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tüm gereçlerimizi tertemiz yıkayıp sosumuza başlayalım:).
  2. Domateslerimizi rendeleyelim (kabuklu).
  3. Akabinde biberlerinizi istediğiniz boyutta kesip içine atın.
  4. Üzerine zeytinyağı, sirke, tuz, limon tuzunu ekleyin.
  5. Sonra sarımsakları rendeleyin.
  6. Hepsini karıştırıp harmanlayın.
  7. Kavanozlara paylaştırıp mutfakta 3 gün bekletin(biberlerin rengi dönene kadar).
  8. Sonrasında serin yerde yahut buzdolabında bekleyebilirsiniz.Günün sonunda isterseniz çabucak tüketebilirsiniz.Afiyet olsun :).
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt