Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Konservesi Nasıl Yapılır

Domates Konservesi Nasıl Yapılır
0
116

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Domates Konservesi Tarifi

ALT :larcomupluploadsdomateskonservesi64390domateskonservesi64390ALT

Bende bu yıl domates konservesi yapayım dedim ama her kafadan bir ses çıktı nasıl yapacağımı şaşırdım açıkcasıEn iyi bildiğim yöntemleri deniyeyim dedim ve bakın Domates Konservesi nasıl yapılırmış öğrendim ve sizlerle de paylaşmak istedimSandığınız kadar zorlama olmadığını sizlerde göreceksiniz yapmadan önce bende çok baskı olduğunu yapamayacağımı düşünüyordum ama anladımki hiçde öyle değilmiş

Domates konservesi yapmak için ilk önce domatesleri iyice yıkayın sonra rondodan geçirin yada sıcak su içerisine koyun kabuklarını soyup rendeleyin bu şekilde de hazırlayabilirsiniz fazla külfetli olur demezseniz

Arkasında yağ koymadan büyük bir tencereye iki yemek yemek kaşığı tuzu da ekleyip hafif ateşte kaynatalım Kaynadıktan daha sonra 20 25 dakika dek pişirmeye devam edelim ardından ocağı kapatalımDomateslerimiz sıcaklığını kaybetmeden çabuk bir şekilde kavanozlara doldurup anında kapağını kapatalımDoldurduğumuz kavanozları zıt çevirip düz bir zeminde soğuyana kadar bekletelimSoğuduktan sonradan, domates konservesinin güneş görmeyen karanlık bir yerde muhafaza edelimKışın afiyetle yiyelim *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt