Dolmus muhabbetleri Duran ve öyle batmış olmayan bir minibüse koşarak bindim o kadar batmış olmamasına rağmen minibüs yol almak üzereydi bütün o anda kavga ettikleri her hallerinden emin olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı Abi bir öğrenci diğer taraftan hayvan alır mısın? Yolcu: Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: Buyrun size bedel yok ama! Yolcu musait bi yerde inmek ister lakin dili surcer; Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : Niye sen mi kullancan indir sofor in yolcu bi de sey olur ara sıra, ineceğin yere yaklaşmışsındır, böyle 100200 metre filan kala salagin teki cikar musait bi yerde inebilirmiyim der onunla birlikte iner, mal mal yurursun onca yolu Ankara'da, fazla sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduudemisti Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya başladı, oysa ondan sonra dolmuşca yarıldık gülmekten Ankarada otobüslerin kartlı yok biletli olduğu bir dönem Bir arkadaşım ve ben sabaha değin üniversitede gireceğimiz birincil sınava çalışmışız Otobüse bir adam biner Çekingen, sıkılgan bir tavırla şöföre; Afedersiniz şöför bey biletim değil, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför: Istersen yolculara bir sor Adam: Afedersiniz yolcular biletim değil, acaba inceğim duraktan alabilir miyim!!