Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dolmadol

Dolmadol
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dolmadol.jpg

Dolmadol Tanımı İçin Materyaller

  • 600 gram tavuk göğsü
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 adet soğan
  • 1 deste maydanoz
  • 1 kaşık salça
  • Sıvı yağ
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • 5 bardak su
  • 4 tane kabak

Dolmadol Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabakları geniş formda kesip az yağda kızartıp tencerenin kenarlarına diziyoruz.
  2. Göğüs etini kuşbaşı kesip suyunu çekene kadar farklı bir tencerede pişiriyoruz.
  3. Kabakları dizdiğimiz tencereye etimizi boşaltıp güzelce alt kısmı kapatıyoruz.
  4. Pirinçleri yağda kızartıp üstüne doğranmış soğanı akabinde salçayı akabinde pul biber kara biber tuz ve maydanozu ekleyip karıştırıyoruz harcı etin üzerine boşaltıyoruz.
  5. Dizdiğimiz kabakları harcın üzerine kapatıp beş şu bardağı suyu ek edip kısık ateşte yaklaşık bir saat pişiriyoruz.
  6. Yarım saatte dinlendirip tencereyi tepsiye karşıt çeviriyoruz sunum için hazır afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt