teknolojiuzmani
FD Üye
Döküm Tavada Türlü Tanımı İçin Malzemeler
- 3 patlıcan
- 3 kabak
- 5 orta uzunluk patates
- yeşil biber
- 350 gram et (Tavukta olur)
- Cherry domates
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 2 su bardağı su
- Karabiber
- Tuz
Döküm Tavada Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri başka farklı kızartıyoruz.
- Tavaya hepsini yerleştir ve karıştır.
- Daha sonra üzerine kavurduğumuz eti yayıyoruz.
- Cherry domatesleri yarıya kesip, üzerine yerleştir.
- Salçayı su ile karıştırıp, içerisine tuz, karabiber ve eklemek istediğiniz baharatları ekleyip, üstüne dökün.
- Domatesler solana kadar 10-15 dakika pişirin. Afiyet olsun.