Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doktorlar Tıbbı Kopya İle Bitirirse !!!

Doktorlar Tıbbı Kopya İle Bitirirse !!!
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hekim neyim var ?
Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı günde iki kez için
İçin derken ?
Evet için
Burun damlasını da mı ?

Oysa fitili söylemiyorum bile

Hekim hasta şok geçiriyor ivedi yetişmeniz lüzumlu
Işlenmiş şoku atlatsın ben geliyorum Birincil şok önemlidir yanından ayrılmayın
Hekim ne diyosun ?
Hazır bitmiş şey Elektrik verelim diyorum ben lakin adı aklıma gelmedi anladı sen

Doktor Bey acil bir hasta var derhal ameliyata alıyoruz
Niye acele olarak ameliyata mı girmek istemiş? Hamile miymiş aş mı eriyor?

Kardeşim bak şu en dipteki harfleri okuyacaksın
Göremiyorum fakat hekim bey
Yahu bak 10 satırdaki ufak olanları ne yazıyor orda söylesene be adam!
Bi dakika azıcık zorlamam lazım
Ooo ne bir dakikası ya daha sırada 50 tane hasta var çabuk söyle hadi
İstemiyorum gözlük falan

Birinci faz hastanın kanayan yerini saptama ediyoruz ikinci aşama yaranın büyüklüğüne bakıyoruz üçüncü aşama üçüncü evre şeyyyy
Doktor bey tezHasta kan kaybından ölecek
Hemşire almayayım ayağımın altına10dk ya kadar gelir aklıma üçüncü safhaSınavda çıkmaz diye çalışmamıştım
Doktor bey hasta öldü
Oh iyi iyi otopsi derslerine girmiştim *

Similar threads

Doktor neyim var ? Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı günde iki defa için İçin derken ? Evet için Burun damlasını da mı ? Ki fitili söylemiyorum bile Doktor neyim var Tüberküllük olmuşun sen Ney ney ? Yani tübülerler Hocam ne diyosun ? Tüberkülozmuş yaa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Doktor neyim var ? Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı gunde iki defa icin İcin derken ? Evet icin Burun damlasını da mı ? Ki fitili soylemiyorum bile Doktor hasta şok geciriyor acil yetişmeniz lazım Tamam şoku atlatsın ben geliyorum İlk şok onemlidir yanından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Tıp Fakültesini Kopyayla Bitiren Hekim Hekim neyim var ? Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı günde iki kere için İçin derken ? Evet için Burun damlasını da mı ? Ki fitili söylemiyorum bile Hekim neyim var Tüberküllük olmuşun sen Ney ney ? Yani tübülerler Hocam ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Doktor neyim var ? Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı gunde iki defa icin İcin derken ? Evet icin Burun damlasını da mı ? Ki fitili soylemiyorum bile Doktor neyim var Tuberkulluk olmuşun sen Ney ney ? Yani tubulerler Hocam ne diyosun ? Tuberkulozmuş yaa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Ameliyat nasil gecti sorulari ameliyat fazla başarılı geçti peki derhal nasıl doktor bey? bilmiyorum nasıl yani? kaybettik ne? bizim fingirdek selmin hemşire sen tut örgü öreceğim diye hastayı ameliyattan daha sonra hademeye teslim et o da temizleme yaparken hastayı kapının önünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt