doktor ve gebe kadınlar arsındaki komik diyaloglar hamile karılar gülünç karılar hamile karilar SORU : 35'ten sonradan çocuk gerçekleştirmek dürüst mudur? YANIT : Hayır, 35 tane tatmin edici görünüyor SORU : Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir? CEVAP : Doğurmak SORU : Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı yok yalnızca adi bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu? CEVAP : Tabii, bakınız meteoroloji uzmanları da kasırgayı alışılagelmiş bir doğa olayı olarak tanımlar SORU : Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldi Karım ne zaman kendini bitmiş iyi hissetmeye ve alışılagelmiş davranmaya başlayacak? CEVAP : Çocuklar ayrı eve çıktıkları vakit SORU : Kocam külot yerine boxer don giyerse gebe kalma olasılığım artar mı? CEVAP : Evet, ama bir şey giymezse daha çok şansınız olur SORU : bütünüyle ne vakit gebe kaldığımı nasıl bilebilirim? YANIT : Yılda bir kere aaa yaparak SORU : En sık karşılaşılan aşerme hangisidir? CEVAP : Erkekler için, hamile olanın uygun olma isteği SORU : Ben ve kocam çok çekiciyizdir Eminim bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince hoş olacak Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı kurabiliriz? CEVAP : Terapistinizle SORU : Kusmalarımın hamileliğin sabahtan bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim? CEVAP : Eğer gripseniz iyileşirsiniz SORU : Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü Hamilelikte küçülen bir şey var mı? CEVAP : Evet, mesaneniz SORU : Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa girmez oldum Bu aşerme adi mi? CEVAP : Onlarla ne yaptığınıza yan SORU : Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha fazla gülümsemeye başladı Neden? YANIT : Çünkü onlardan daha şişmansınız SORU : Hamileliğin son zamanlarındaki aaa, hangi şartlarda doğumu başlatır? CEVAP : Kocanız ile başka bir kadın aralarında olursa SORU : Doğum basur sebebi olabilir mi? CEVAP : Doğum, mazeret bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir SORU : Anne sütünü saklamak için en yerinde yer neresidir? CEVAP : Göğüsleriniz SORU : Meme pompalarının tehlikesiz bir alternatifi var mı? CEVAP : Evet, bebek dudakları SORU : Bir bebeğin dişli doğması ne kavrayış gelir? CEVAP : Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anlamına SORU : Bebeği sütten ne zaman kesmek gerekir? YANIT : Dişleri çıkmaya başladığında SORU : Bir anne emzirirken gebe kalabilir mi? CEVAP : Evet, fakat önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur SORU : Atılan çocuk bezlerine ne oluyor? CEVAP : Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı'da bir siloda toplanıyorlar ! doktorvehamilekadinlararsindakikomikdiyaloglar5c564ff78a38agifalt :hhh: Dp81 :hhh:doktorvehamilekadinlararsindakikomikdiyaloglar5c564ff78a38agifalt :hhh: Dp81 :hhh:doktorvehamilekadinlararsindakikomikdiyaloglar5c564ff78a38agifalt :hhh: Dp81 :hhh: