Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doktor İtirafları

Doktor İtirafları
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kralsalih; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; Ulke: Almanya
Dr itirafları Askerdeyken sağlık kontrolunden gecirilmiştik İdrar tahlili icin hepimize plastik bardaklar verilmişti Erlerden biri bunun uzerine doktora: Bunları neresine kadar dolduralım?diye sormuştu Doktorun cevabını aynen yazıyorum: Bize biraz dudak payı bırak da icerken ustumuze dokulmesin

polatefeali; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 46; İl: Adana
Bir arkadaşımın doktor babası anlatmıştı Bir klinikte calışıyormuş ve hic abartısız her gun yaşlı bir cift muayene olmak icin geliyormuş Tabi kovmak olmaz, her gun muayene ediyor, ilacları bittikce yeni receteler yazıyorlarmış Bir gun yaşlı teyze yalnız gelimiş Klinikteki herkes şaşırmış Merakla sormuşlar Teyzenin cevabı: Amcanız bugun biraz hasta, o yuzden gelemedi

ayıklapirincintaşını; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; İl: Ankara
Muayeneye gelen hastalar beni potansiyel damat olarak mı gorurler bilinmez ancak kontrole daima suslenmiş, puslenmiş, bayram cocuğu kılıklı bir hanımla gelirler Onceki gun yaşlı bir teyze kontrole torunuyla birlikte geldi Torun yeni gelin gibi goz suzdu, bilindik tavırlar Bu durumu diğerlerinden ayırıp beni dumur eden kısım şoyle gelişti: Torun masadan bir kağıt aldı, uzerine adını ve telefonunu yazıp bana uzattı, Acil bir şey olursa ararsınızdedi! Nasıl yani? Acil bir şey olursa siz beni arayacaksınız! Benim sizi aramam icin nasıl bir aciliyet olabilir?

Doktor bir arkadaşım anlatmıştı;Bir adam on yaşlarındaki cocuğunu nefes darlığı cektiği icin muayeneye getirmiş Tetkiklerden sonra nefes borusuna baskı yapan bir tumor tespit edilmiş Heyet halinde cocuğun babasına durumu anlatmışlar Adam sonuna kadar sakin sakin dinlemiş Bizimkiler de meseleyi anlatabildikleri icin sevinmişler Adam birden, Yani şimdi pekmezi kaynatıp icirsek acılmaz mı?diye sormuş

parisşiirgibi; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl:Ankara 01052006
O doktor gomleğiyle kendime guvenim o kadar artıyor ki, herkes bana bakıyor sanıyorum Cıkardığım anda omzum duşuyor, guvenli bakışlarım sonuyor Bir yasa cıksa da her yerde gomlekle gezsem

gsimera; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 34; İl:İstanbul 26102005
Dort yıl SSK doktorluğunda duyduklarınızı başka hicbir yerde duyamazsınız Ne yedi?sorusunun cevabı, Her zamankindendir İlaclar bitti mi?dediğinizde, Ağır gelir diye kestikderler Her gun Allah belanızı versindiye dua ederler Paranızı biz veriyoruzdiye kufur ederler Kimse bilmez ki gecede 450 hasta bakılır Yirmi dort saat hic uyumaz o doktor

drklm; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 23; İl:İstanbul 14032006
Tıp fakultesinde oğrenciyim Tıp oğrencileri olarak hastalara uygulanan tıbbi prosedurleri izliyoruz Ozellikle hastaya acı veren işlemlerde bircok arkadaşım hastanın cok acı cektiğini duşunup kendilerini kotu hissederken ben sadece yapılan işleme odaklanıyor ve hastalar icin zerre kadar uzuntu hissetmiyorum Galiba berbat bir doktor olacağım

papadoc; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl:İstanbul 21012006
Ozel bir hastanede uzman doktor olarak calışıyorum Muhasebe elemanları beni cimri ve kucuk hesaplar peşinde koşan biri olarak gormesinler diye kucuk tutarlı vergi iade fişlerini yazmadım İtibar onemli Aslında her fişi yazmak isterdim Boşa gittiler diye uzuluyorum

cingene75; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl:Samsun 11102005
Bir doktor gozuyle yurdumdan insan manzaraları Tum hastalar acildir, uc yıldır dizi ağrıyanlar dahil! Acil olmayanların mutlaka yetişmeleri gereken otobus, evde kalmış bebek gibi mazeretleri vardır Hemen hemen tumunun ayaktan girip kafadan cıkan, tıp fakultesinde bize anlatılmamış tarzda ağrıları vardır Coğu, Bak beni eyi muyane et ha!der Genellikle siz receteyi kapatınca birden asıl rahatsızlıklarını hatırlarlar

cimridoktor; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl:Ankara 26092005
Bir doktor olarak en cok zoruma giden şey başka bir doktora vizite ucreti odemektir En cok hoşuma giden şey başka bir doktorun bana vizite ucreti odemesidir En cok sinirlendiğim şey ise hastaların bir kez vizite ucreti odedikten sonra onlarca kez ucretsiz kontrol muayenesi istemesidir

daimasadık; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl:İzmir 25082005
Doktorum Tum gun calıştıktan sonra eve geldiğimde iki veya uc hasta komşu ile karşılaşıyorum Genelde bu durumu sakin karşılayıp yadırgamıyorum Cunku bizde Bedava mezar bulsa yatarpsikolojisi var Ortamda bi doktor varken mutlaka bi hastalık bulunur, bulunmasa da uydurulur ve check up'tan gecilir Ama gecen gun gelen komşumuzun, karın ağrısını araştırmak uzere gaita (kaka) analizi yaptırması gerektiğini soylediğimde, Ben senin tuvaletine yapayım, sen ordan alıp hastanede tahlil yaptırırsındemesi uzerine artık sakin karşılamamam gerektiğini anladım Ama bu kadar da olmaz ki!

evrimleşendoktor; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; İl:İstanbul 07072005
Uzman doktor olduktan sonra iki ay kadar işsiz kaldım Evde oturup birkac ozel işimi halledeyim derken başıma neler geldi biliyor musunuz? Kocamın beni aldattığını, babamın annemden başka 4 kadınla beraber olduğunu, kız kardeşimin bakire olmadığını, kocamın sigara ictiğini, arabamı gece cizenin kocamın kız kardeşi olduğunu oğrendim! Ev hanımı olunca gozlerim acıldı yani!

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt