Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş Ben Ağlarken Şarkı Sozu

Hoş geldin! kayracz tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Doğuş Ben Ağlarken Şarkı Sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Doğuş Ben Ağlarken şarkı sozleri

Doğuş Ben Ağlarken şarkısı sozu

Ben ağlarken sen neredeydin?
Ben yanarken sen nerdeydin?
Ben ağlarken her nerdeysen
Hoşcakal hep orda kal
Nedeni yok herşey mi boş
İfadesiz hep anlamsız
Bir kayboluş ahh bir yok oluş
Hepsi aynı anda bana da gunah
Ben ağlarken sen neredeydin?
Ben yanarken sen nerdeydin?
Ben ağlarken her nerdeysen
Hoşcakal hep orda kal

Similar threads

Soner Arıca Neredeydin şarkı sozu Soner Arıca Neredeydin sozleri Soner Arıca Neredeydin şarkısının sozu Giderken yolundan donduremedim Gel gor ki yangını sonduremedim Hic umit kalmamış bitmişti zaten Oyleyken neyin icin bekleyecektim Ne kadri ne kıymeti yoktu sevginin Nerdeyse sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
ajda pekkan toygar ışıklı bir gunah gibi şarkı sozleri aşkı memnu bir gunah gibi ajda pekkan toygar ışıklı bir gunah gibi şarkı sozu BİR GUNAH GİBİ Bir sayfa kopuyor zamandan Ayrılırken sen yanımdan Bu aşkın daha en başından Korkuyordum ben sonundan Bir gunah gibi gizledim seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Opium Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Opium Şarkısının Sozleri Opium severim derdi elimden ceker operdi yerimden anlamadım anlamadım sordulardı neydi benim adım yururum adım adım sen de mi opium'a daldın? korkunu kalbine saldın ben de mi boş bi masaldım? kendini harcadın attın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Nalan Yalnızız şarkı sozleri Nalan Yalnızız şarkısı sozu Aklımdan geceni okudun yine buyucu gibi Bu bizim icin surpriz değil malum son sanki Yalnızız ama hep yalnızız Zararın neresinden donsek zarardayız Seni de bir başkası benim gibi yaksın İcine sinmesin hayat, huzurun kalmasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Nalan Sabır şarkı sozleri Nalan Sabır şarkısı sozu Duşundukce o son gunu İcimdeki kor duğumu Cozemem ağlarım Her şeyi kadere bağlarım Bir son yazsaydık bu aşka Elveda demeden daha Sustum anladım Her şeyi kadere bağladım Sabır sabır sabır Nereye kadar kahır kahır Olene kadar ağır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt