Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum konrol hapları HIV virüsü taşıyan bayanların AIDS riskini arttırıyor!

Doğum konrol hapları HIV virüsü taşıyan bayanların AIDS riskini arttırıyor!
0
235

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Uzun süredir üzerinde çalışılan doğum kontrol haplarının, HIV virüsü taşıyan bayanlarda AIDS bulaştırma riskinin daha yüksek olduğu bulundu Afrikada yapılan araştırmanın başkanlığını üstlenen Washington Üniversitesi, HIV virüsü taşıyan doğum kontrol

Uzun süredir üzerinde çalışılan doğum kontrol haplarının, HIV virüsü taşıyan bayanlarda AIDS bulaştırma riskinin daha yüksek olduğu bulundu
Afrikada yapılan araştırmanın başkanlığını üstlenen Washington Üniversitesi, HIV virüsü taşıyan doğum kontrol hapı kullanan ve hormon iğnesi yaptıran bayanların* AIDS’ i bulaştırma riskinin bu tür ilaçlar kullanmayan bayanlara göre daha yüksek olduğunu belirtildi Yapılan bir diğer açıklamada ise, HIV virüsü taşımayan fakat bu tür ilaç tedavisi gören bayanların, HIV virüsü taşıyan eşlerinden kapma riskinin hormon tedavisi görmeyen bayanlara göre daha fazla olduğu belirtildi
h 3Doğum konrol hapları HIV virüsü taşıyan bayanların AIDS riskini arttırıyor!

Similar threads

Uzun suredir uzerinde calışılan doğum kontrol haplarının, HIV virusu taşıyan bayanlarda AIDS bulaştırma riskinin daha yuksek olduğu bulundu Afrikada yapılan araştırmanın başkanlığını ustlenen Washington Universitesi, HIV virusu taşıyan doğum kontrol Uzun suredir uzerinde calışılan doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Uzun süredir üstünde çalışılan doğum denetim haplarının, HIV virüsü taşıyan bayanlarda AIDS bulaştırma riskinin daha yüksek olduğu bulundu Afrikada yapılan araştırmanın başkanlığını üstlenen Washington Üniversitesi, HIV virüsü taşıyan doğum denetim Uzun süredir üstünde çalışılan doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Uzun süredir üzerinde çalışılan doğum denetleme haplarının, HIV virüsü taşıyan bayanlarda AIDS bulaştırma riskinin daha yüksek olduğu bulundu Afrikada yapılan araştırmanın başkanlığını üstlenen Washington Üniversitesi, HIV virüsü içeren doğum denetim Uzun süredir üstünde çalışılan doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Doğum yoklama haplarının günümüz çağdaş yaşantısının önemli ve ayrılmaz bir parçası haline geldiğini belirten uzmanlar, doğum teftiş haplarıyla ilgili doğru aşina yanlışları açıkladı… İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum yoklama haplarının günümüz modern...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Doğum kontrolü için fazla usul var; biri doğum kontrol hapları Doğum teftiş hapı kullanmayı planlıyorsanız varsayım ettiğinizden çok daha artı seçenek çıkacak karşınıza Doğum denetim haplarının içerikleri istikrarsız Kayda Değer nokta: doğum denetim haplarını doktorun önerisine tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt