Doğum haritasından ne öğrenilir?
Astrolojik bir yıldız haritası veya doğum haritası kişinin dünyaya geldiği andaki gezegenlerin Güneş çevresindeki yerlerini gösterir. Doğum haritasının okunması ve yorumlanması, güçlü ve zayıf yönlerinizi, spritüel gelişiminiz için fırsatları, en önemli kararlarınız için en doğru zamanlamaları ortaya çıkarabilir.Doğum haritası kader mi?
Astrolojiye göre, kader diye algıladığımız şey, doğumda yanımızda getirdiğimiz karakter özelliklerimiz ve içine doğduğumuz ortamdır. Bu astrolojide doğduğumuz yer ve saate göre çıkarılan ve gökyüzündeki gezegen ve ışıkların pozisyonlarından okunan doğum haritalarımızdan (NATAL HARİTA) okunur.En iyi astrologlar kimler?
En İyi 25 Astrolog- Eda Uyman. 10.01.2022. Astroloji Danışmanlığı · Pamukkale, Denizli. …
- Tuğçe F Nur. 27.07.2021. Astroloji Danışmanlığı · Beyoğlu, İstanbul. …
- Derya Özçelikel. 26.12.2020. …
- Halise Bal. 18.03.2022. …
- Funda Tosun. 05.03.2022. …
- Pınar Yeşilova. 24.04.2022. …
- Ekin Özlem Genç 27.04.2022. …
- Nursen Baykal. 29.12.2021.
Rektifikasyon nasıl hesaplanır?
Rektifikasyon yani doğum saati hesaplama işlemi için harita sahibinin yaşadığı olayların net tarihlerini kullanırız. Bu tarihlerde gerçekleşen olayları ilerletilmiş teknikleri kullanarak yükselen derecesinde bir netlik sağlamaya çalışırız. Oldukça uzun ve detaylı bir işlem gerektirir.Doğum haritası nasil çikarilir?
Harita çıkartmak için ben
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sayfasını kullanıyorum. İngilizce bir site, ancak harita çıkarma konusunda ben size adımları, görsellerle göstereceğim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sayfasında “All Free Horoscopes at a Glance” buraya tıklayın. Gelen sayfadan, “Chart drawing, Ascendant” tıklayarak, bir sonraki adıma ilerleyin.