Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gününde Sevgilisinden Aldığı Lüks Hediyeleri Sergileyen Kadına Gelen Birbirinden İlginç Yorumlar

Doğum Gününde Sevgilisinden Aldığı Lüks Hediyeleri Sergileyen Kadına Gelen Birbirinden İlginç Yorumlar

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-a537a766477198002f8b4777c1eaaf6ff5073a10.jpg

Sevgilisinden aldığı lüks hediyeleri sosyal medya hesabından paylaşan kadına gelen hem hasetlik dolu hem de ilginç yorumları sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım. ????

Twitter kullanıcısı, sevgilisinden gelen yatak dolusu lüks hediyeleri paylaştı.

twitter.com
'Erkek arkadaşım doğum günümde kendini aştı.'

Bizler de kendisine gelen yorumları sizler için derledik. ????

1. "Doğum gününde tüm bu hediyeleri alan bir erkek göremeyeceksin ve bu gerçekten üzücü."

twitter.com
2. "Son dört özel gün için hediye almadığını çok iyi biliyorsun yalan söyleme."

twitter.com
3. "Onun doğum günü için ne aldın?"

twitter.com
- 'Doğum gününden iki gün sonra tanıştık.'

4. "Erkek arkadaşın olmadığını ele verdin."

twitter.com
5. "Böyle kişilerle nerede tanışıyorsunuz?"

twitter.com
6. "Çok mutluyum ve hiç de kıskanmadım."

twitter.com
7. "Neden bunu paylaşıyorsun? İlişkinin ve hediyelerinin tadını çıkar. Genellikle zengin olduğumuzu belli etmiyoruz...

twitter.com
Bu paylaşım herkesin anı haline geliyor ancak senin anın. Mutlu yıllar. ve sevgilinle mutluluklar. Ona, sunmak zorunda olduğundan başka şeyler aradığı için dikkat et! Twitter aşk değil.'

8. "Evini bundan sonra nasıl kilitlemen gerektiğini biliyorsun."

twitter.com
9. "Bunun gibi doğum günü hediyeleri aldığımı hatırlıyorum. Diğerleri dünyayı izlemeyi hak ederken bazı kadınlar dünyaları hak ediyor."

twitter.com
10. "Söyleyeceğim tek şey, yatak boyutunun ve hediyelerin değerinin eşit olmadığı."

twitter.com
11. "Lütfen bunu timelinedan çıkarın. Buna dayanamıyorum."

twitter.com
12. "İlişkimde bu seviye istikrara ulaşmak istiyorum."

twitter.com
13. "Hayattan uzaklaşıp kabuğuma çekilmeye karar verdim."

twitter.com
14. "Ve sen onun doğum gününde çorap alacaksın."

twitter.com
15. "Aslında bunu yapan bir sevgili yok. Tüm bunlar sürekli kadınların kafasında kurduğu bir şey.

twitter.com
16. "Gerçekten ona değer vermen güzel. Erkekler böyle şeyler yaptığında onlara minnettar olunması gerekiyor.

twitter.com
Önümüzdeki bir yıl boyunca onu kötü enerjiyle etkileme.'

17. "En yakın arkadaş ve kız arkadaş kartlarının ayrı olması nasıl sağlıklı bir ilişkide olduğunu anladığındır."

twitter.com
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt