Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu - Tan..

Doğum Gunu - Tan..
0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesdogumgunutan5adb08a1a27e3

Tan Doğum Gunu

Tek başıma dort duvar
Sanki mevsim hep bana sonbahar
O duvarlarda seninle mutlu mesut
Gunlerin resmi var

Resimlerin hep gulec
Uzgun olan bir tane var,
Haydi sec
Senin aldığın cercevenin
İcinde mutsuzum yalnızım

Bugun bir başka yureğim yanıyor,
Kendimden once merak ediyor soruyorum
Başka ellerde belki de mutlusun
Bense seninle gittiğin yerde duruyorum

Bugun senin doğum gunundu,
Omrum yıllara bolundu
Ruhumu teninle boyadım,
Evimdir kokunla yaşadığım

Bu da sana hediyem alırsan,
Aklının bi yerinde dursun,
Unutma yaşıyor olursam aynı adreste bulursun

Bugun senin doğumgunundu adettendir,
Bunca yıllık omrumu,
Sende kalan gonlumu,
Yuzumdeki kırık tebessumle topladım

Hediye yaptım
Kendim getirir verirdim ama
Bende kalan tek vasfım gurur yaptım asla silemedim
Yine gozumde bi damla yaşsın
YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN AŞKIM

Similar threads

Doğum Gunu Şarkıları Doğum Gunu şarkı sozleri ismail YK Doğum Gunun Kutlu Olsun Gozyaşın Sevincten Olsun Sarkı Sozu Doğum gunun kutlu olsun Gozyaşın sevincten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların omre bedel Gozlerin senden de guzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum gunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Doğum Gününe Özel Şarkı Sözleri En Güzel Doğum Günü Şarkıları AynaDoğumgünü Bugün özel bugün güzel bir gün İçimde tarifsiz bir kolaylık var Bütün gece dua ettim tekrar Ne güzelmiş senle yaşananlar Bu sabahleyin çok erkendi uyandım Karanlıktı hala bütün sokaklar Yağmur Yağdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Doğum Gunu Şarkıları Gitar Akorları Doğum Gunu Şarkı Notaları Sevgilinize doğum gununde gitarınız ile yapacağınız serenattan daha guzel doğum gunu hediyesi olamazimagesdogumgunuakor5adaad18b21cbgifİşte size gitarınız ile calabileceğiniz birbirinden guzel doğum gunu şarkılarının gitar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
2019 Doğum Gunu Mesajları En guzel ve en yeni doğum gunu mesajlarını burada bulabilirisniz arkadaşlar2019 Yılına ozel bircok doğum gunu mesajı sizlerle ALT :wwwupluploadsmutluyillar10854mutluyillar10854ALT Allahıma binlerce kez daha şukurler ediyorum Bugun Doğum gunu ve Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt