Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doğum gunu mesajları

doğum gunu mesajları
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Tum derdini anlatabileceğin gercek bir dostun varsa, canını neyin sıktığının hicbir onemi yoktur Benim boyle bir dostum var ve bugun onun doğum gunu Doğum gunun kutlu olsun candostum

Gulmek gulenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun O kadar mutlu ol ki gozlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun doğum gunun kutlu olsun

İnanmıyorum, o kadar oldun mu sen? Ama olsun, uzulme her yaşın ayrı bir guzelliği var Doğum gunun kutlu olsun!!!

İcindeki cocuğu yureğindeki umudu asla yitirme Ağlamaların bin beteri de gecse icinde, bu yaşama inat gulumse Doğum gunun kutlu olsun

Senin gibi insanlar cok sık gelmiyorlar yeryuzune Allah'a bir kez daha şukrediyorum seni yeryuzune gonderip karşıma cıkardığı icin Doğum gunun kutlu olsun

Doğacak her yeni gunu sana armağan ediyorum doğumgunun kutlu olsun

ALT :wwwupluploadsdogumgunumesajlari111161dogumgunumesajlari111161ALT

Kalbin hengi guzel şey icin carpıyorsa, her doğan gun sana onu getirsin Doğum gunun kutlu olsun

Geleceğinin her yeni gunu bir oncekinden daha guzel gecsin Mutlu yıllar

Her zaman herşeyin gonlunce olmasını diliyorum Asla huzunlenmesin o guzel gozlerin Yarının bugununden umutlu, bugunun dunden mutlu olsun Doğum gunun kutlu olsun

Yeni yaşında guzellikler dolsun hayatına Doğum gunun kutlu olsun

Yeni yaşında guneş ve ay birlik olup dilediğin her guzelliği getirsin kapına Nice senelere

Ozlem ve hayallerinin yeni yaşında gercekleşmesi dileğiyle mutlu yıllar

Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu ve huzur dolu yıllara

ALT :wwwupluploadsdogumgunumesajlari151378dogumgunumesajlari151378ALT

Yeni bir sayfaya guzel hikayeler yazman dileğiyle iyi ki doğdun

dostlar acı soyler ama hep doğru soyler Bugun farklı bir şey yapıp hem tatlı hem de doğru bir şey soyleyeceğim İyiki doğdun, iyiki varsın

Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken, geleceğin sana kalbinden gecen tum istekleri vermesini diliyorum Doğum gunun kutlu olsun

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,340Kullanıcılar
yadimsmmsksmSon üye
Üst Alt