Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doğum gunu mesajları yeğene

doğum gunu mesajları yeğene
0
248

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeğene doğum gunu mesajları ,yeğene doğum gunu smsleri,yeğene doğum gunu msjları

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun

Elini kalbine koy, gozlerini kapat, ruhumu sana gonderiyorum Birazdan opuleceksin, yeni yaşın kutlu olsun

Dunyada bir sende bin olsun,kainatta damla sende okyanus olsun,hayatin daima gulucuk,nese ile dolsun ama yine de sevgi olsun…

Yeni yaşını kutluyorum, eski yaşını şutluyorum, bugun doğum gunun madem doğum gununu kutluyorum…

umutlar, hayaller bugune saklandı Uflediğin mumlarla gun yuzune cıktı sağlıklı mutlu bir yıl gecirmen dileğiyle iyi ki doğdun

Similar threads

Biricik yeğeninizin doğum gunu ve ona dunyanın en guzel doğum gunu mesajını yollamak istiyorsunuz o zaman yapmanız gereken yeğene kısa doğum gunu mesajları konumuzu dikkatlice incelemek ve hoşunuza giden mesajı secmek 2019 Yeğene kısa doğum gunu mesajları Bugun umutların daha guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Doğum gunu sozleri dayıya Dayıya doğum gunu kutlama mesajları Dayılar icin doğum gunu sozleri Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim Anne yarısı biricik dayım doğum gunun kutlu olsun Bol gulucuklu yılların olsun dayıcım iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Umutlar hayaller bugune saklandı Uflediğin mumlarla gun yuzune cıktı sağlıklı mutlu bir yıl gecirmen dileğiyle iyi ki doğdun dayıcığım Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Doğum gunu sozleri cok ozel Cok ozel doğum gunu mesajları Guzel anlamlı doğum gunu mesajları Bugun umutların daha guzel olmalı,hayati daha cok sevmelisin,cunku sen bugun doğdun iyi ki de doğdun… Ah bebeğim bebeğim minik kanatlı meleğim sana bir haber vereyim unutulmadın diyeyim Doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Doğum Gunu Mesajları Yeni 2019 Sevdiklerinizle paylaşmanız icin birbirindne guzel doğum gunu mesajları: images2019dogumgunusozleri5ad92afa335d5 hadi bakalımdoğum gunun kutlu olsunve unutma her gecen gun olume yaklaşıyorsunyani ortada kutlanacak bişey yokama yine de benden once mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt