Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Günü Mesajı Komik sözler

Doğum Günü Mesajı Komik sözler
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğum Günü Mesajı Gülünç sözler Komik Doğum Günü Mesajları Doğum Günü Mesajları Çok Gülünç :wwwbilgilihocamcomguzedogumgunuarabeskmesajlar2019sozlerihtml paylaşımımızdan daha sonra hemen de sizlere gülünç doğum günü sözleri paylaşımında bulunmak istiyor ve bizden doğum günü için komik mesajlar isteyen tüm arkadaşlarımızı bu sayfamıza gösteri ediyoruz 1549100365 1549100365 dogumgunumesajikomiksozler5c55655135668dogumgunumesajikomiksozler5c55655135668 dogumgunumesajikomiksozler5c55655135668 Bugünü unuttum sandın dimi? Hiç unuturmuyum kankam benim Ampulun icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun Mutluluğun Türk Enflasyonu değin yüksek, üzüntün memur maaşı değin düşük,geleceğin Demirel’in keli değin aydınlık olsun Doğum günün kutlu olsun Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım Doğum günü kutlu olsun hep böyle melekler doğsun Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın İyi ama doğdun Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun Doğum günü bugün senin daha ne diye somurtursun Doğum Günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sıhhat, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle İyi fakat doğdun ve iyiki varsın Mendili ipekli, kokusu güzel koku çiçek, her gün giysin çeşit çeşit yelek Yemesin karpuzu kelek, bugün doğan bir melek Deniz yok fakat gönlüm dalgaları kıyıya vursun Doğum günü unutmadım haberin olsun Gündüzün yatta, gecen barda, aşağı porsche araba, kaldığin konut tripleks villa, gezdiğin yerde cümbür cemaat sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun En DOĞRU ve DIŞTAN dileklerimle doğum gününü kutlarım Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma) Güneş değin sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur değin saf ve temiz, imf’deki kadar bol paralı bir ömür dileğiyle Mutlu yıllar  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt