Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum günü dilekleri

Doğum günü dilekleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
En hoş doğum günü dilekleri,doğum günü sözleri,

Yaşa Sev Gül! Bunlar yetkisiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşe saçan ve hayat doymuş yaşlara

Bir sene daha bitti, ama sakin üzülme zaman ivedi geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye doğru baktığında umarım fantastik bir yıldı dersin Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!

Yokluğun yağmura yazı kâğıda dökmek dek zorlama, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes dek önemli, canım dek değerlisin, iyi oysa doğdun birtanem

Bugün doğum günün olduğu için ayrı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün yok her gün bambaşka ve özelsin Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zorlama Kalbim hep seninle İyi oysa varsın Birlikte daha nice yaşlara

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin değin hoş günler seninle olsun Doğum günün kutlu olsun

FLUUUPPP! Bu bir sms sürprizi Sana şans getirmek için burada Bu yüzden hemencecik gözlerini kapat ve bir şey dile Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil fakat unutulmadın Doğum günün kutlu olsun!

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum Doğum Günün Kutlu Olsun

Yaşa Sev Gül! Bunlar beceriksiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve hayat dolu yaşlara

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin reel olması Olur Ya yanına değilim lakin bil oysa kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara

Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ancak varsın ve iyi ama doğdun!

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

Hmmmm bu mesajı niçin çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum Doğum günün kutlu olsun !

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum oysa aklıma mutlu bir yaş ve sevgi doymuş nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar afiyet, melekleri kıskandıracak değin sevinç getirmesi dileğiyle nice yıllara

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin lakin senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğum günün kutlu olsun

Güneş dek sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle Doğum Günün Kutlu Olsun

Güneş kadar sıcak Kar parça başına kadar berrak Yağmur kadar saf ve Pak bir ömür dileğiyle Doğum Günün Kutlu Olsun

Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor ebedi mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum daima gecelerde Doğum günün kutlu olsun

Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, fazla üzülüyor ve çok üşüyorum, beni üzmeden dön lütfen babacığım Seni seven yavrun

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

Sakın üzülme hayatın hızına, en hoş yallar çabuk geçenlerdir Gelece?ini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde defalarca bir gülümseme olsun çünkü sana fazla yakışıyor Daha nice mutlu yıllara

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar manâlı, canım değin de?erlisin, iyi ki do?dun birtanem

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin reel olması Şayet yanında değilim lakin bil ancak kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum Nice Yıllara *

858,505Konular
982,773Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt