Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğduğunuz Gundeki Gazete Manşeti

Doğduğunuz Gundeki Gazete Manşeti
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğduğunuz gunde gazete manşetini merak ediyor musunuz? Eee buyrun o zaman imagesdogdugunuzgundekigazetemanseti5ad23d96ca2cfgif

Benim doğduğum gun gazete yayımlanmamış imagesdogdugunuzgundekigazetemanseti5ad23d9822f81png

Similar threads

Doğduğunuz günde gazete manşetini merak ediyor musunuz? Eee buyrun o zaman Benim doğduğum gün gazete yayımlanmamış *
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bir Takım gazeteciler tasviye mi edilecek? 'Ergenekon soruşturmasıyla birlikte medya da kendine çekidüzen verecek' diyen Prof Ayhan Aktar, Güler Kömürcü ve Akşam'n düştüğü durumu örnek gösterdi Hürriyet'te Ergenekon 'dalga'sı mı?Bir Takım gazeteciler tasviye mi edilecek? Murat Togay'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
ITV televizyonunda yayınlanan tartışmada Brexit, İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi, İskoçya ve ekonomi başlıklarının yanı sıra, liderlerin 'güven verip vermediği' de konuşuldu. Başbakan Johnson, her soruyu özellikle Brexit politikasına getirmesiyle dikkat çekti. Corbyn ise Johnson'un ısrarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Sibiryadaki Bir Hapisanecc Sibirya'daki bir hapishanede uc tutuklu sohbete dalar Birincisi: 'Beni hapse attılar cunku fabrikaya hep 5 dakika gec geliyordum Sabotaj yapacağımdan şuphelendiler' İkincisi: 'Ben hapisteyim cunku fabrikaya hep 5 dakika erken geliyordum Ajan olduğumdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Gazete kağıtları heykel oluyor Gazete kağıtlarından heykel yapımı Gazete kağıtlarını değerleme Kağıttan heykel yapımı Atmayan değerlendiren marifetli zekalara hayranım Tabiki bunları gerçekleştirmek çin sadece yaratıcı zeka yetmez, el beceriside gerekli O da bende hiç yok malesef Okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt