Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğal El Kremi Nasıl Yapılır

Doğal El Kremi Nasıl Yapılır
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Doğal El Kremi Yapılışı

Bayanlar evinizde bulunan malzemelerle bir kac malzemeyide ilave ettikten sonra kendi el kreminizi kendiniz yapmaya ne dersiniz

Ellerinizin bakımında oldukca yararlı olacak en onemlisi kendi hazırladığınız ve doğal olan bu el kremini yapmanızı ve denemenizi tavsiye ediyorumEn kısa zamanda faydasını goreceğinizden ve memnun kalacağınızdan emin olabilirsinizElleriniz icin hazırlayacağınız krem icin oncelikle gerekli olan malzemeleri sırlaıyalım daha sonra kremimizin yapılışına gecelim

Doğal El Kremi İcin Malzemeler

iki kaşık vazelin,iki kaşık gliserin,iki kaşık limon suyu,bir tatlı kaşığı da sızma zeytinyağı

Kremin Yapılışı

Elinizde bulunan butun malzemeleri guzelce birbirine karıştırın İyice tum malzemeleri karıştırdıktan sonra boş bir krem kutusuna koyun Bu karışımı ellerinize gunde birkac defa surunFarkı hemen fark edeceksiniz

ALT :wwwupluploadsdogalelkremi25dogalelkremi25ALT

Similar threads

Doğal El Kremi Yapılışı Bayanlar evinizde bulunan malzemelerle bir kaç malzemeyide ek ettikten daha sonra kendi el kreminizi kendiniz yapmaya ne dersiniz Ellerinizin bakımında epeyce yardımsever olacak en önemlisi kendi hazırladığınız ve doğal olan bu el kremini yapmanızı ve denemenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Topuk dikeninden şikayetci olan bir cok kişi tanıyorum ozellikle nednese bayanlarda daha fazla goruluyor topuk dikeni cevremde neredeyse 5 kadından biri ayağındaki topuk dikeninden şikayet ediyor bende dahil ama cok şukur ben gecirmeyi başardım bu sorundna kurtuldum Nasıl yaptım bunu yurudukce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
El, vücudumuzda en çok kullandığımız organlardan biridir. Eller çabuk kurur ve çatlayarak acı verebilir. Bu nedenle el bakım kremi kullanmak elleriniz için yapabileceğiniz en güzel şeylerden biridir. Cildinizi nemlendirmek için kullandığınız el kremlerini evde hazırlamak ister misiniz? Üstelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
El ve ayak derilerinin yarılması bilhassa kuru ciltlerde, soğukla fazla teması olanlarda daha sık gorulur İlk onceleri ince ince olan yarıklar zamanla buyur ve sık sık kanar Catlak yerlerin soğuktan temasının kesilmesi, ıslak bırakılmaması, ilk alınacak tedbirlerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
En cok kulladığımız ve dolayısıyla en cok yıpranan organlarımızdan biri eller Bu yuzden onlara gerekli ozeni gostermek icin onleminizi baştan almalısınız ve onlara iyi bakmalısınız Ellere ne zarar verir? Fazla sıcak ve fazla soğuk su, deterjanlar, evde kullanılan temizlik urunleri, guneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt