Doğa Rutkay'ı bu dek çıldırtan şey ne idi Doğa Rutkay kesintisiz tekrarlanan bu hataya çıldırıyor O kusur ise bakın ne? Bir süredir Kanaltürk ekranlarında 'Herşeyi Bildirmek Mümkün' programını yapan Doğa Rutkay, ismini Doğa Bekleriz ile karıştıran gazetecilere bir hayli dargın 1999 yılından beri sahne, sinema ve televizyon dünyasında yeralan Doğa Rutkay, Benim bir sorunum var; bana aralıksız 'Doğa Bekleriz' yazıyorlar Derhal bunu ne yapacağız? Bunu bir gazeteci bundan böyle nasıl yapabiliyor? 99 senesinden beri adım soyadım belirlenmiş 'Herşeyi Söylemek Mümkün' ile ilgili bir haber yapıyor bir gazete ve diyor ama 'Doğa Bekleriz'in programı muhteşem'! Ben çıldırıyorum evde Bu programı Doğa Bekleriz yapıyor olamaz herhalde Merak ediyorum nasıl yapılıyor? Bir gazeteci bunu yapabilir mi? Düşünmez misiniz bu kızın soyadı neydi diye?! Biri manken biri oyuncu! Arada da dağlar dek fark var beri yanlamasına! Bu benim doymuş olduğum noktalardan bir tanesiydi altını çizmek istedim Ne yapacağım ben hemen? Kime tamah edeceğim gazetecilerden?! Bana 'Doğa Bekleriz' diyor! Doğa Rutkay'ın bu serzenişi üstüne programda konuk olan Milliyet Gazetesi Magazin Müdürü Ali Eyüboğlu araya girerek Bu o gazetecinin tarafsız ya da subjektif olduğunu göstermez, salaklığını gösterir Hakkınızda meydana çıkan 100 haberden 1 haber yalan veya yanlış diye 99 haberi yapanın günahı ne?diye konuştu Rutkay ise soyadının yanlış kullanılmasına şu sert yanıtı verdi: Bu haber yok ama bu benim soyadım Babamın bana bıraktığı en önemli şey yahu 'Rutkay' diye bir soyad var ortada Sen benim soyadımı hatalı yazamazsın! internethaber
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.