Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DNS Numarası Nasıl Değiştirilir

DNS Numarası Nasıl Değiştirilir
0
237

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir
Dns Numarası Değitirme resimli anlatım
Yasaklı Sitelere Erişme

Yasaklı Sitelere Erişmek icin Dns sunucumuzu değiştirerek sorunu ortadan kaldırabilirizBunun icin

Ağ Bağlantılarım sağ tık Ozellikler

Acılan penceredeki Yerel Ağ Bağlantısı sağ tıklayıp Ozellikler'i secip resimdeki gibi ayarlayınız

imagesdnsnumarasinasildegistirilir5ad32dde5d4c7

Buradaki DNS numaralarından istediğinizi secebilirsiniz

imagesdnsnumarasinasildegistirilir5ad32ddfb580b

imagesdnsnumarasinasildegistirilir5ad32de110cfb

resimdeki gibi ayarladıktan sonra Tamam'ı tıklayıp bağlantınızı kapatıp tekrar actığınızda DNS ayarlarınız yapılmış olur

Buradaki DNS numaraları kalıcı bir ayar değildir

Similar threads

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir Dns Numarası Değitirme resimli anlatım Yasaklı Sitelere Erişme Yasaklı Sitelere Erişmek için Dns sunucumuzu değiştirerek sorunu ortadan kaldırabilirizBunun için Ağ Bağlantılarım sağ tık Özellikler Açılan penceredeki Lokal Ağ Bağlantısı sağ tıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
dns değiştirme resimli, dns nasıl değiştirilir dns değiştirme resimli anlatım xp, dns değiştirme resimli anlatım Windows XP Windows Vista icin Dns değiştirmek Resimli Anlatım Oncelikle Bilgisayarım Denetim masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
DNS ayarları nasıl değiştirilir, Resimli DNS ayarı değiştirme Internet ’e erişimi icin kullandığınız ağ bağlantımıza (Lan Wireless hangisini kullanıyorsak) faremizin (mouse) sağ tuşuyla tıklayıp “Ozellikleri secelim (Veya direk faremizle cift tıklayalım Eğer bağlantı tipimiz kablosuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
yasaklı sitelere dns değiştikten sonra nasıl girilir Dns Adresi Nasıl Değiştirilir Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir Ilk Önce dnsserverlistorg adresine giriniz ve sayfayı azıcık aşağı indirmenizle birlikte karşınıza gelecek olan 3 adet dns adresini göreceksiniz Bu sayfanız açık kalsın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
dns değişiklik resimli, dns nasıl değiştirilir dns değişiklik resimli anlatım xp, dns değişiklik resimli anlatım Windows XP Windows Vista için Dns başkalaştırmak Resimli Anlatım Ilk Önce Bilgisayarım Kontrol masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz Yerel Ağ Bağlantısını sağ tık yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt