iltasyazilim
FD Üye
dns değişiklik resimli,
dns nasıl değiştirilir
dns değişiklik resimli anlatım xp,
dns değişiklik resimli anlatım
Windows XP Windows Vista için Dns başkalaştırmak Resimli Anlatım
Ilk Önce Bilgisayarım Kontrol masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz
Yerel Ağ Bağlantısını sağ tık yapıp özellikler diyoruz
Sonradan İnternet Iletişim Kuralları (TCPIP)kısmı işaretleyip Özelliklere tıklıyoruz
Aşağıdaki Dns Sunucu Adreslerini Kullankısmını işaretleyip Yeğelenen DNS sunucusu: 20867222222 Diğer DNS sunucusu: 20867220220 IP'lerini yazıp, Bitmiş tuşuna basıyoruz
Son olarak Lokal Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp Onar diyerek DNS ön belleğini temizliyoruz(DNS ön belleği temizlemeyi Başlat Çalıştır ipconfig flushdns komutuylada yapabiliriz)
Telekom'un bize verdiği DNS'ler değişti, bundan böyle yasaklı sitelere girebilirsiniz
*
dns nasıl değiştirilir
dns değişiklik resimli anlatım xp,
dns değişiklik resimli anlatım
Windows XP Windows Vista için Dns başkalaştırmak Resimli Anlatım
Ilk Önce Bilgisayarım Kontrol masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz
Yerel Ağ Bağlantısını sağ tık yapıp özellikler diyoruz
Sonradan İnternet Iletişim Kuralları (TCPIP)kısmı işaretleyip Özelliklere tıklıyoruz
Aşağıdaki Dns Sunucu Adreslerini Kullankısmını işaretleyip Yeğelenen DNS sunucusu: 20867222222 Diğer DNS sunucusu: 20867220220 IP'lerini yazıp, Bitmiş tuşuna basıyoruz
Son olarak Lokal Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp Onar diyerek DNS ön belleğini temizliyoruz(DNS ön belleği temizlemeyi Başlat Çalıştır ipconfig flushdns komutuylada yapabiliriz)
Telekom'un bize verdiği DNS'ler değişti, bundan böyle yasaklı sitelere girebilirsiniz
*