iltasyazilim
FD Üye
Yaza damgasını vuracak olan DJ Sahin & Falcon feat Funda Birini Bıraktım Belçika'dan DJ Şahin, Falcon ve Funda'nın seslendirdiği Birini Bıraktım adlı şarkıya MC Semon'da katkıda bulunuyor
Birini Biraktım şarkı sözleri
Funda (nakarat 2x)
Birini bıraktım, ikincisi sırada
Unuttum sayısını, üçüncüsü kim acaba
DJ Şahin
Yaz günü sıcak, uyumayı bırak
Haydi Falcon, diskoya bir bak
Bizim ölü mekan, hatunla doymuş
Hadi hadi fırla, kaçırma valla
Kızla eğlen, yoruldunmu dinlen
Şişeleri fondip, yapıpta geleceğim
Anlatacağıma, kulak verin
Bu hikaye başlar, şu anda aniden
Funda (nakarat 2x)
Falcon
Atladık arabaya, bizim kizi alacağız
Evine yanaştık, bir sürpriz yapacağız
Bir hediye aldım, gönlünü çalayım
Bu aralar kırdım, bunu unutturayım
Yazık oda ne, bizimkisi orada
Kolunda bir adam, kim lan bu zurna
Gidiyor valla, bindiler arabaya
Takip et baboli, yetişelim durma
Funda (nakarat 4x)
Falcon
Diskoya yanaştı, indi arabadan
Kolunda o alıcı, gidip parçalayacağım
Bizde yanaştık, kapıda korumalar
Damsız girilmez, dedi dallamalar
DJ Şahin
Kankam aradı, kızları çağırdı
Taktık kolumuza, baktık yolumuza
Girdik içeriye, birde ne göreyim
İkiside pistte, kopmuşlar valla
Falcon
Tuttum kolundan, çektim kenara
Bu adamda kim lan, cevap ver bana
Aslan gibiyim, aldattın beni ha
Beklemezdim, lanet olsun sana
Funda
O benim abim, sıcacık bırak manyak
Üf çekil bundan böyle, bana bir Konyak
Konuk
Haydaaaa Aşkım bu da kim
Haydi dans edelim
DJ Şahin
Projenin yapımcılığını ve muzik direktörlüğünü üstlenen DJ Şahin, uzun yıllar dj olarak müzik piyasasında başarılarıyla varlığından söz ettirmiş, kazanmış olduğu data birikimini en iyi şekilde değerlendirerek bu projenin doğmasına vesile olmustur
Belçika'nin başkenti Brüksel'de ikamet eden artist, Avrupa'da önde gelen türk ve tanıdık olmayan bir fazla mekanda dj'lik görevini başarıyla yerine getirmiş ve profesyonel olarak dj'liğe halen devam etmektedir
Hem Funda ve Falcon'un resmi yapımcılığını üstlenmekte olup, bu ikili için albüm çalışmalarına bütün hızıyla devam etmektedir
Falcon
Rap camiasında, günlük binlerce ziyaretçi grafiği yakalamış RaphaberCom sitesinin kurucusu olan Falcon, sitenin de katkısıyla saygın bir konuma ulaşmıştır
Bu projeye, parçanın sözlerini yazarak ve güzel yorumuyla koskocoman katkı maddesi sağlamış olup hayranlarıyla baştan buluşmuştur
Daha önce Gökyüzü Duman Oldu Anneve Kabir Tasınaklipleri ile alkış toplayan sanatçının, kendi imzasını içeren 50'ye yakın parçası bulunmaktadır
Kendisine ait profesyonel tescil stüdyosunda çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir
anekdot: RaphaberCom sitesi, bazı medya güçlerinin yoğun çabası sonucu mahkeme kararıyla kapatılmıştır
Funda Kılıç
Kulağa fazla hoş gelen yumuşak sesiyle, dinleyenleri büyüleyen Funda; güzel görünümü, göz kamaştırıcı dans hareketleri ve kendine has mimikleriyle izleyenleri de kendine hayran bırakıyor
Keza ingilizce şarkı söyleme yeteneği de bulunan sanatkâr, yeni çalışmalarda bu yeteneğini gözler önüne serecektir
Komple bir sanatkâr olan star adayımız, kısa sürede adından sık sık söz ettirecektir
MC Sermon
Amerika ve Avrupa'da bir fazla çalışmada imzası yer alan Eric Sermon, kendine has yorumu ve stiliyle parçaya renk katmıştır Bu projede yer almakta epeyce memnun olan ressam, gelecek çalışmalarda da adından söz ettirecektir *
Birini Biraktım şarkı sözleri
Funda (nakarat 2x)
DJ Şahin
Yaz günü sıcak, uyumayı bırak
Haydi Falcon, diskoya bir bak
Bizim ölü mekan, hatunla doymuş
Hadi hadi fırla, kaçırma valla
Kızla eğlen, yoruldunmu dinlen
Şişeleri fondip, yapıpta geleceğim
Anlatacağıma, kulak verin
Bu hikaye başlar, şu anda aniden
Funda (nakarat 2x)
Falcon
Atladık arabaya, bizim kizi alacağız
Evine yanaştık, bir sürpriz yapacağız
Bir hediye aldım, gönlünü çalayım
Bu aralar kırdım, bunu unutturayım
Yazık oda ne, bizimkisi orada
Kolunda bir adam, kim lan bu zurna
Gidiyor valla, bindiler arabaya
Takip et baboli, yetişelim durma
Funda (nakarat 4x)
Falcon
Diskoya yanaştı, indi arabadan
Kolunda o alıcı, gidip parçalayacağım
Bizde yanaştık, kapıda korumalar
Damsız girilmez, dedi dallamalar
DJ Şahin
Kankam aradı, kızları çağırdı
Taktık kolumuza, baktık yolumuza
Girdik içeriye, birde ne göreyim
İkiside pistte, kopmuşlar valla
Falcon
Tuttum kolundan, çektim kenara
Bu adamda kim lan, cevap ver bana
Aslan gibiyim, aldattın beni ha
Beklemezdim, lanet olsun sana
Funda
O benim abim, sıcacık bırak manyak
Üf çekil bundan böyle, bana bir Konyak
Konuk
Haydaaaa Aşkım bu da kim
Haydi dans edelim
DJ Şahin
Projenin yapımcılığını ve muzik direktörlüğünü üstlenen DJ Şahin, uzun yıllar dj olarak müzik piyasasında başarılarıyla varlığından söz ettirmiş, kazanmış olduğu data birikimini en iyi şekilde değerlendirerek bu projenin doğmasına vesile olmustur
Belçika'nin başkenti Brüksel'de ikamet eden artist, Avrupa'da önde gelen türk ve tanıdık olmayan bir fazla mekanda dj'lik görevini başarıyla yerine getirmiş ve profesyonel olarak dj'liğe halen devam etmektedir
Hem Funda ve Falcon'un resmi yapımcılığını üstlenmekte olup, bu ikili için albüm çalışmalarına bütün hızıyla devam etmektedir
Falcon
Rap camiasında, günlük binlerce ziyaretçi grafiği yakalamış RaphaberCom sitesinin kurucusu olan Falcon, sitenin de katkısıyla saygın bir konuma ulaşmıştır
Bu projeye, parçanın sözlerini yazarak ve güzel yorumuyla koskocoman katkı maddesi sağlamış olup hayranlarıyla baştan buluşmuştur
Daha önce Gökyüzü Duman Oldu Anneve Kabir Tasınaklipleri ile alkış toplayan sanatçının, kendi imzasını içeren 50'ye yakın parçası bulunmaktadır
Kendisine ait profesyonel tescil stüdyosunda çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir
anekdot: RaphaberCom sitesi, bazı medya güçlerinin yoğun çabası sonucu mahkeme kararıyla kapatılmıştır
Funda Kılıç
Kulağa fazla hoş gelen yumuşak sesiyle, dinleyenleri büyüleyen Funda; güzel görünümü, göz kamaştırıcı dans hareketleri ve kendine has mimikleriyle izleyenleri de kendine hayran bırakıyor
Keza ingilizce şarkı söyleme yeteneği de bulunan sanatkâr, yeni çalışmalarda bu yeteneğini gözler önüne serecektir
Komple bir sanatkâr olan star adayımız, kısa sürede adından sık sık söz ettirecektir
MC Sermon
Amerika ve Avrupa'da bir fazla çalışmada imzası yer alan Eric Sermon, kendine has yorumu ve stiliyle parçaya renk katmıştır Bu projede yer almakta epeyce memnun olan ressam, gelecek çalışmalarda da adından söz ettirecektir *