Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dizi Setinde İnanılmaz Soygun!

Hoş geldin! pixdor tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Dizi Setinde İnanılmaz Soygun!
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dizi Setinde Harika Soygun! Adını Feriha Koydum Dizisinin Şımarık Hande'si Sette Soyuldu 1548655946 1548655946 dizisetindeinanilmazsoygun5c4e9d4f505a2dizisetindeinanilmazsoygun5c4e9d4f505a2 http:i1103hizliresimcom20113304987 ''Adını Feriha Koydum'' dizisinin şımarık Hande'si Ceyda Ateş sette cüzdanını çaldırdı Ceyda Alev Adını Feriha Koydumdizisinde zengin ve şımarık Hande'yi canlandırıyor Önceki gün Ayazağa'da bir okulda çekim yaptıklarını anlatan Ateş, Çantamı sınıflardan birine koymuştuk İşim bitti, eve gittim Ertesi gün çantama baktığımda epeyce iyi bir paraya aldığım cüzdanımın yerinde olmadığını gördüm Kartlarım ve çok eksik miktarda param vardı fakat benim en fazla üzüldüğüm şey nüfus cüzdanım oldu Cüzdanım kötü niyetli kullanılabilir diye panik oldumdedi Hırsızın bulunacağını düşünmediği için polise başvurmadığını söyleyen Ateş, Böylece topluluk bir ortamda cüzdanımı çalan kişinin bulunması kendimce imkânsızdı Bu yüzden polise başvurmaya gerek duymadım Bundan Böyle daha itinalı davranacağımdiye konuştu  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt