Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet – Yoğurt Soslu Fırında Mantar

Hoş geldin! arap110 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Diyet – Yoğurt Soslu Fırında Mantar
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Diyet – Yoğurt Soslu Fırında Mantar Tarifi İçin Malzemeler

*Mantar ( kişiye göre miktarı değişir, ben 10 tane kulandım)
*1 domates (yada cherry domatesleri)
*1 çay bardağı su (daha çok mantar daha çok su)
*tuz
*karabiber
*yoğurt
*sarımsak

Diyet – Yoğurt Soslu Fırında Mantar Tarifi Yapılışı Çok pratik çok kolay çoook az kalorili ama gerçekten lezzetli (görünüşüne aldanmayın) bir tarif geliyor şimdi ilk olarak mantarlarımızı temizleyip fırın kabına yada borcama yerleştiriyoruz ortasına domatesleri büyük büyük kesip yerleştiriyoruz ( ben cherry kulandım) ne kadar çok kulanacağınız sizin damak zevkinize göre değişir isterseniz sivri biber de doğrayabilirsiniz Üzerine biraz tuz biraz karabiber serpip su döküp fırına veriyoruz Su altı yanmasın diye ve daha yumuşak olmasına yardımcı olacaktır fazla suya gerek yok altını kapatacak kadar olsun yeterli 200 derecede 25 dakika kadar fırına verin ( Fırından fırına değişir) Sıcak sıcak servis edin ve üzerine sarmısaklı yada sade yoğurt dökün ve pul biberi serpin Afiyet olsun

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt